-
U knjizi je napisala kako su ostali bez kuće jer su bii jamci jednom prijatelju (nisam precizna, ali bitan dio je da nisu bili nimalo krivi za tu situaciju). Kako je izašao film, koji je privukao više pažnje od knjige, počeli su se javljati ljudi koji ih poznaju pa ispada da dosta činjenica ne odgovara stvarnosti. Da su dijelom odgovorni za gubitak kuće, da su u vrijeme kad sebe opisuju kao beskućnike imali nekretninu u Francuskoj, javljaju se sumnje u muževu dijagnozu što pogađa ljude koji zaista boluju od te bolesti. Također su se neki ljudi prepoznali u ispričanim susretima iz knjige pa sad kažu da se ti susreti uopće nisu dogodili te godine o kojoj se piše i slično.
Problem je što knjiga nije predstavljena kao fikcija, nego memoarska proza i javnosti se sad to ne sviđa.
-
Ja sam slaba s čitanjem ove godine, pročitala Zemlju kratkih rečenica i bila mi je simpatična, a sad sam uzela Fiziku tuge Georgija Gospodinova, koja mi je jako zanimljiva ali teška, pa ide jaaako sporo i sve živo mi je prioritetnije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma