Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: gangrena u zubu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno gangrena u zubu

jel ima tko s tim iskustva?

rvolpe

Početno

Ja, nazalost.
    Dugotrajan postupak popravka. Nekoliko puta tjedno ides kod zube da ocisti rupu (ako si sretna i zub se moze spasiti-ako ne zub van).
    Furas vatice u zubu i smrdis sam sebi.. Smrad neopisiv. Divim se mojoj supruzi kako je to prezivjela.
    Ostaje ti samo nadati se najboljem.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa kod mene nije baš tako gadno. jučer mi je stavio lijek i naručio me za dva tjedna. više me ne boli pa se nadam da je sve ok.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Imala sam jednom davno..."živac" zuba je bio odumro pod plombom (i to bez znakova boli?), došlo do uopale i gnojne fistule...hodala sam par puta na širenje i čišćenje korijenskih kanalića i stavljanje lijeka, zubar poslikao par puta da vidi razvoj situacije i nakon par tjedana stavio plombu tj. krunicu.
    (Inače kroz moju osnovnu i srednju školu cijela obitelj hodala je kod jedne zubarice - obiteljske prijateljice, koja je bila totalni amater u svom poslu. Svatko od nas imao je po par zubiju s kojih ona ne bi dobro očistila karijes, a zaplombirala bi ih. Svima se vremenom razvio granulom ili bi morali vaditi "živac". Katastrofa! (A vrlo smo redovito išli na kontrole)

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Sorry, tek sad vidim da je u pitanju gangrena, a ne granulom. Pretpostavljam da je to malo kompliciranija situacija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •