-
gangrena u zubu
jel ima tko s tim iskustva?
-
Ja, nazalost.
Dugotrajan postupak popravka. Nekoliko puta tjedno ides kod zube da ocisti rupu (ako si sretna i zub se moze spasiti-ako ne zub van).
Furas vatice u zubu i smrdis sam sebi.. Smrad neopisiv. Divim se mojoj supruzi kako je to prezivjela.
Ostaje ti samo nadati se najboljem.
-
pa kod mene nije baš tako gadno. jučer mi je stavio lijek i naručio me za dva tjedna. više me ne boli pa se nadam da je sve ok.
-
Osoblje foruma
Imala sam jednom davno..."živac" zuba je bio odumro pod plombom (i to bez znakova boli?), došlo do uopale i gnojne fistule...hodala sam par puta na širenje i čišćenje korijenskih kanalića i stavljanje lijeka, zubar poslikao par puta da vidi razvoj situacije i nakon par tjedana stavio plombu tj. krunicu.
(Inače kroz moju osnovnu i srednju školu cijela obitelj hodala je kod jedne zubarice - obiteljske prijateljice, koja je bila totalni amater u svom poslu. Svatko od nas imao je po par zubiju s kojih ona ne bi dobro očistila karijes, a zaplombirala bi ih. Svima se vremenom razvio granulom ili bi morali vaditi "živac". Katastrofa! (A vrlo smo redovito išli na kontrole)
-
Osoblje foruma
Sorry, tek sad vidim da je u pitanju gangrena, a ne granulom. Pretpostavljam da je to malo kompliciranija situacija.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma