primjer "dijagnoze":

tip me opljačka, mazne mi KLJUČEVE OD STANA :shock: , ostanem bez sve love koju sam imala, dokumenata, čekova, kartica, itd... pošaljem dijete s tetom čuvalicom na vikend, i sva prestravljena - odem u centar za krizna stanja.

kako su me već nekoliko puta opljačkali (ja odudaram od prosjeka ) - naravno da sam bila prestravljena.

dijagnoza: paranoja, uzmite xanax.

:?

možda bih to nekako i "progutala", ali dok sam sjedila s doktoricom, neprestano je zvonio telefon. na SVAKI poziv je odgovarala: smirite se, uzmite xanax...

nakon nje - otišla sam na policiju, i pitala najobičnijeg policajca - da li sam paranoična. nabrojila sam mu sve što mi se do tada dogodilo, i čovjek je rekao da s doktoricom nije baš sve u redu - i da je moj strah jako realan. razgovarao je samnom nekih 10-15 minuta u potpunom miru, rekao da se vjerojatno neće ništa dogoditi jer takvi uzmu samo lovu i čekove - i da se probam naspavati.

u 21h sam uzela taj odvratni "lijek", u 21.30h sam doslovno pala na krevet. probudila sam se u 9h slijedeći dan, s osjećajem mamurluka kojeg nisam imala ni nakon najvećih ružavela.

ne želim piti lijekove ovisno o tome na koju nogu je ustao "dijagnostičar".