Pokazuje rezultate 1 do 50 od 137

Tema: Bezmesna tema - ideje, recepti i sve ostalo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I kako znate dali bake čitaju upute. Priče moje baka i njezinih susjeda, stav prema raznoraznim "špricivima" ne znam dali je za plakat ili smijati se. Susjedi je muž redovito spržio bašću jer mu je uvijek nakon špricanja njive ostallo malo u šprici pa su bašću pošpricali da se ne bace, jer otrovi su skupi.
    Sredstvo protiv krumpirove zlatice 3-7 dana, može se vadit mladi krumpir , može klinac niti jedna nije pročitala da je karenca 3 tjedna.
    Nego da se vratimo na recepte.
    Ima netko neke ideje/recepte za lchf bez mesa?

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    I kako znate dali bake čitaju upute. Priče moje baka i njezinih susjeda, stav prema raznoraznim "špricivima" ne znam dali je za plakat ili smijati se. Susjedi je muž redovito spržio bašću jer mu je uvijek nakon špricanja njive ostallo malo u šprici pa su bašću pošpricali da se ne bace, jer otrovi su skupi.
    Sredstvo protiv krumpirove zlatice 3-7 dana, može se vadit mladi krumpir , može klinac niti jedna nije pročitala da je karenca 3 tjedna.
    Nego da se vratimo na recepte.
    Ima netko neke ideje/recepte za lchf bez mesa?
    Diplomski sam radila na kontaminaciji mrkve i peršina u vrtovima “bakica i dedeka” iz susjedstva sa svojim vrtom. long story short - rade kupujem u supermarketu

bezmesni lchf - ako se jedu jaja i riba, nikakav problem. Ako je vege, jako treba pazit i vagat proteinske namirnice zbog velike kolicine UH. Ima neka teta na YT koja kuha vege lchf, cak i vege keto, jako jako zgodno

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    u pravu si, muževa teta je nemilice špricala povrće i to za njih doma. pouzdani su mi samo moji roditelji i svekrva, oni ničim ne tretiraju povrće iz vrta

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    u pravu si, muževa teta je nemilice špricala povrće i to za njih doma. pouzdani su mi samo moji roditelji i svekrva, oni ničim ne tretiraju povrće iz vrta
    Tako moji starci i svekiji, ničim ne tretiraju.

Ja ako zažmirim i pomirišem plod, a on je bez ikakvog mirisa, pa zapravo ne znam jel u ruci držim jabuku, rajcicu ili breskvu i miriše na jedno veliko ništa, ma nema šansa da to kupim.
    Još malo trebam pričekat pa će i moje rajčice na balkonu, kasno sam ih posadila ove godine. Jedva čekam smazat ih.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 18.08.2021. at 10:59

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •