-
Što da radim sa njom ? Jeste li vi imale sličnih problema sa vašim kćerima?
Moja kćer ima 15 godina a već mijenja dečke. Zapravo počela je sa 14 godina tada je bila u vezi sa dečkom koji ima 19 godina, rekla je da se samo par puta poljubila sa njim ali nisam sigurna da je stalo samo na tome, možda me laže. Da li je to pedofilija po zakonu ? Trebam li ja njega prijaviti policiji ? Hvala Bogu prekinula je sa tim ljigavcem i našla mlađeg ali ni to nije dugo trajalo, sad je sa nekim trećim i tog je dovela doma na svoj rođendan. Je li normalno da ona u tim godinama već radi te stvari ? Strah me što se može desiti, ipak je ona još dijete. Ajde da je našla jednog i da se drže samo za rukice to je u redu, ali ovako sam zabrinuta, mogla bi sebi stvoriti lošu reputaciju. Dosta je prosta, puno psuje za jednu curicu. Svaka druga riječ su joj k..c, p...a, jeb...i mater, jeb...i Boga itd. Ne toliko preda mnom nego u društvu njenom. Malo sam je provjerila na Facebooku i čak je pisala ružno o meni i njenom tati kad je nismo pustili na koncert, napisala je da smo kretenčine, šugavci, tko nas j..e, sve su to vidjeli i komentirali njeni prijatelji koji je prate na toj društvenoj mreži. To me povrijedilo, ja o svojim roditeljima nikada nisam tako pričala pogotovo ne pred drugim ljudima, jest bilo svađa ali se znala granica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma