-
vidim da nitko ne spominje pulu, pa moram ja malo nahvalit i naseg konja 
ima 24h rooming in. u sobi su po dvije mame i dvije bebe. bebe imaju svoj krevetic. po dvije sobe imaju jedno kupatilo i wc (odvojeno). neke sobe imaju i svoje kupatilo s wc-om unutar sobe. u sobi je i prematalica (ona s ormaricem) u koju se spreme potrepstine za bebu (pelene, m.maramice i sl.) i na kojoj se moze presvuc beba.
beba moze biti s mamom stvarno non-stop. ovisno mozda o dobi dana kad se rodi, mozda taj prvi odlazak u djecju sobu traje duze. ali vjerujem da se moze traziti i dobiti bebu i odmah. nisu nerazumni sto se toga tice. uzimaju je ako je potrebno ujutro na pregled, jednu po jednu (pred sedam godina vozili su ih nekoliko odjednom na onim restoranskim kolicima
), sestra (ili praktikanti, kao se to vec zove) dodje po bebu i u najkracem roku je vrati (10-20-30minuta). isto za kupanje (to ne traje dulje od 10ak minuta) - taj sam dio koristila da se i ja istusiram...
pedijatrica dolazi u sobu i razgovara s mamama, dolazi zasebno i med. sestra za bebe, koja prica o dojenju (ponekad poneka cisto deklarativno izdeklamira sastavak, ali ima i onih koje su dusu dale za pomoc), dolazi zasebno med. sestra za mame i prica s mamama.
zasebno dolazi i vizita i taj je dio, meni osobno, bio najgori i mislim da bi ga trebalo pod hitno mijenjati...
beba se svaki put kad je uzmu presvuce, dobije novu benkicu i jastuk. ja sam ih redovito iz jastuka vadila van, noa i leo u kreveticu nisu ni bili (ida jest, jer mi je taj porod bio najgori i jako sam se lose osjecala).
posjete su prekratke, traju samo nekih sat vremena (ako da, stvarno se ne sjecam) i moze doci samo tata do sobe. bebe ostaju u sobi i tata moze slobodno uzivat u tom kratkom vremenu. mama moze i do hodnika ako dodje tkogod drugi u posjetu. beba se tada moze vidjeti kroz staklo.
beba je u sobi i za vrijeme obroka (ako bas doji i ne pojede se na vrijeme, spremacica se kasnije vrati po sudje) i za vrijeme vizite.
treca beba je imala zuticu i nosili su ga na foto-terapiju a kad god je zaplakao, nosili bi mi ga na dojenje. nitko nije gledao sat ni raspored (koji i ne postoji). nocu je bio vecinom uz mene.
uglavnom - ja sam u puli rodila tri puta i zadovoljna jesam iako mislim da ima toga sto se moze poboljsati i to poprilicno. uvijek moze bolje. zadovoljstvo prevladava od kad sam dosla na forum i cula kako to ustvari izgleda drugdje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma