Citiraj silkica prvotno napisa Vidi poruku
Nemam sad volje puno pisati,tek sam saznala dijagnozu.Još čekam potvrdu neurologa,ali to je to.Samo nije jasno da li je primarna ili sekundarna(debelo se zakasnilo sa dijagnozom).Ako vas ima sa istom dijagnozom ili znate nešto više,javite se!Hvala.
nikad nije kasno ja sam nova. Moja kci ima MS otkriveno prije neponih godinu dana. Nije na terapijama jer odbija ali je pila neke alternativne preparate i na magnetnoj se pokazalo da je stanje bolje. Narucila sam od Ramize Idrizovic iz Bjelog Polja koja ima istu bolest i samaa pravi te preparate koji su joj pomogli a ima MS preko 30 godina. Izlijecila je imuza od teskog oblika raka mozga te za nju mozes cuti na YT gostovala je na Bosanskoj TV ima jos klipova o njoj. Mnogima je pomogla i poznatim licnostima pa i u inostranstvu. Mi zivimo u Australiji narucili smo preparate prekla je 3 doze jer je to puno flasa po 1 litar i doslo je za 3 dana DHL poslijkom. To se treba drzati u frizideru i diobro je da b rzo stize a gospodja ima sve certifikate i priznata je u EU kao ljekar aalternativne medicine. Imate je na Instagramu mozete joj pisati javit ce vam se odmah a ima ljude koji salju is Srbije i Bosne i za vas nece biti skupa posljki jer DHL je najskuplji dok sami preparati nisu skupi. Moze se piti i uz terapiju pa ako zelite javite joj se.