nikad nije kasno ja sam nova. Moja kci ima MS otkriveno prije neponih godinu dana. Nije na terapijama jer odbija ali je pila neke alternativne preparate i na magnetnoj se pokazalo da je stanje bolje. Narucila sam od Ramize Idrizovic iz Bjelog Polja koja ima istu bolest i samaa pravi te preparate koji su joj pomogli a ima MS preko 30 godina. Izlijecila je imuza od teskog oblika raka mozga te za nju mozes cuti na YT gostovala je na Bosanskoj TV ima jos klipova o njoj. Mnogima je pomogla i poznatim licnostima pa i u inostranstvu. Mi zivimo u Australiji narucili smo preparate prekla je 3 doze jer je to puno flasa po 1 litar i doslo je za 3 dana DHL poslijkom. To se treba drzati u frizideru i diobro je da b rzo stize a gospodja ima sve certifikate i priznata je u EU kao ljekar aalternativne medicine. Imate je na Instagramu mozete joj pisati javit ce vam se odmah a ima ljude koji salju is Srbije i Bosne i za vas nece biti skupa posljki jer DHL je najskuplji dok sami preparati nisu skupi. Moze se piti i uz terapiju pa ako zelite javite joj se.