Može li malo više info koji su to čajevi i gdje se mogu nabaviti?
Može li malo više info koji su to čajevi i gdje se mogu nabaviti?
Oprosti nisam dolazila na forum jer sam i ja dobila srcani pa sam bila dugo na intezivnoj njezi i jedva sam se oporavila. Imas na instagramu Ramiza Idrizovic mozes joj pisati i pitati za cajeve za MS. O njoj mozes na You tube pogledati klipove p njenim preparatima. Moja kci je pila i poslije toga nije se sirila MS ali ona dalje nije htjela da narucujem jer joj je bilo tesko da nosi preparat na posao da pije pola sata prije jela pa pola sata poslije jela pijes drugi preparat to je kao caj. S obzirom da radi takav posaoda nekad ne stigne ni da jede na vrijeme ni da stigne da se uklapa u termine pazeci. Ovu turu je nekako ispostovala a dalje nije htjela i tako bez lijekova i alternative pproduzila je i dalje da bi joj snimak magnetne bio jako los da joj se r asirilo preko kicme da su se iznenadili kako ona na sbi nista ne osjeti i dali joj odmah tu injekciju koju su joj predlagali. Na toj teraiji je i dalje snimak pokazuje da stoji ne siri se ali svi ti lijekovi stete d rugim organima tako da evo sad radila nalaze i pokazuje joj se da su joj losi nalazi bubrega. Buli su losi proisli put a sad pokazuju da je jos losije. Vidjet ce kad ode specijalisti sta ce dalje. Ne znam sta da kazem ja kao majka sam ocajna dala bi svoj zivot da ona bude dobro. Sad i da hocu ne mogu narucivati te preparate jer avioni ne lete zbog rata tj. leti jedna kompanija tako da i nebi smjela to nanrucivati jer ne smije biti ddugo naa putu jer treba drzati u frizideru a sadd paketi i ne idu taako lako. vi u Evropi mozete narucivati.