Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: konacno malo hvale za splitsko rodiliste

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno konacno malo hvale za splitsko rodiliste

Eto da ne bi ispalo da su samo price s losim iskustvima iz St rodilista ja moram pohvaliti osoblje. Bila sam zadovoljna i tretmanom na porodu (doduse bio je mm sa mnom) , i nakon poroda, i sa spizom,99 posto osoblja je bilo sasvim korektno pa i vise od toga, suosjecajno i voljno pomoci. Bebu su nosili na zahtijev bez problema i tih 8 dana sto se tice sestara i likara je bilo uglavnom ok...i cimerice su bile ludilo tako da smo se yeyale po cilu noc! :D

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Potpisujem gore navedeno. Meni je samo jedan liječnik grubo rekao da mi je dijete umrlo (valjda je ustao na lijevu nogu), ali svi ostali su bili ok. Bez primjedbi....

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je samo jedan liječnik grubo rekao da mi je dijete umrlo
    :?

Vodenjak avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa
    :?
    Jedna lasta ne čini proljeće! Nemogu reći da su ostali bili loši prema meni ili da nešto nije valjalo... A to što dr. nije human i nema nimalo osjećaja, nadam se samo da nikad neće na taj način (kao što je on meni prenio) primiti loše vjesti, jer smatram da je toliko jadan i bijedan da to nebi podnio...

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da li se u splitu sto promijenilo sto se tice toga da tata moze vijedeti bebu, ili on jadan jos treba cekati tri-cetiri dana da beba dodje kuci?

voljela bih kad bi se ovo promijenilo

i jos me zanima, da li donose bebe i po noci na zahtjev na dojenje ili ih po noci ne mozemo dobiti?

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od kako sam ja bila, tata ne može vidjeti bebu, bebu donose i noću na dojenje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •