Freyja prvotno napisa
Zašto bih izokretala činjenice? Dio koji si navela nije mijenjan (što nisam ni napisala), a govori o svim sastojcima cjepiva, ne ciljano o mRNA, odnosno o spike proteinu. Poslat ću ti na pp kako je to prije izgledalo pa sama procijeni (jer ovdje ne smijem stavljati sličice). Činjenica je da je taj dio maknut, bez objašnjenja. Zašto bi to netko radio? Ako taj maknuti dio potvrđuje onaj dio koji si ti citirala, zašto onda nije ostavljen? Previše je teksta?
Ako se to tebi čini uobičajenim, ok, ali mene zanima objašnjenje.
Tim više što je jedna švedska studija potvrdila ono što je Domazet-Lošo nagađao (da se spike može sintetizirati u tijelu do kraja života), a u svibnju 2021. su Japanci napravili veliku farmakokinetičku studiju, a ustanovljeno je da se spike protein taloži u tijelu, prije svega u jajnicima, slezeni i nadbubrežnoj žlijezdi, a faktograf (ne samo naš) je sve te tvrdnje označio lažnima, naravno.
Zbog toga je određen broj znanstvenika i liječnika zatražio povlačenje cjepiva jer se nije "apsorbiralo" na način na koji su tvrdili da bude. Ali sve je to "pometeno" pod tepih.
I onda CDC ovo makne. Ma sve pet. Možda je taj dio toliko nebitan (?!) pa su ga maknuli, a možda je riječ i o nečemu drugome.
Evo, voljela bih da me netko demantira (tj. moje sumnje), ali se bojim da pravu istinu još dugo nećemo znati.