Stranica 5 od 38 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 1866

Tema: Kako je pandemija djelovala na vas

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne znaju tko je organizator? Evo, tu piše tko je
    https://www.liberal.hr/andrija-klari...id-potvrde-365

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam došla do ovog dela članka i prekipelo mi je:
    (organizator piše u prvom licu):

"I tako opet nas troje (organizator, osoba 1 i osoba 2, op. prir.) spontano u ponedjeljak dođemo na ideju za novi veliki prosvjed - ZAjedno za slobodu. Za cijelu Hrvatsku. Nazovem nekoliko osoba u drugim gradovima, njihove reakcije su pozitivne i svi prihvaćaju.
    U utorak se sastanem s osobom 2 (osoba 1 je dobila koronu) i kontaktiram osobu koja je planirala novi Tihi bijeli marš te se brzo dogovorimo da spojimo dvije povorke na trgu. Snimim video s pozivom na prosvjede i objavim na fejsu. Početak primjene fašističkih potvrda samo dodatno galvanizira ljude i gruda se počinje pretvarati u lavinu.
    U srijedu osoba 2 dobiva koronu i šalje mi broj svoje zamjene koja u četvrtak također obolijeva (svi su s lakšim simptomima, hvala Bogu)."

Pametnome dosta
    Posljednje uređivanje od pulinka : 21.11.2021. at 18:20

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Aha, vode prosvjeda su ustvari vakserski plaćenici ubačeni da kompromitiraju poštene slobodare, koji ustvari nisu antivakseri, jer ih je tamo gomila cijepljenih, i unište prosvjed.
    Argente, naravno da ne, pročitaj za što je dosad bio osuđivan ili, blaže rečeno, progonjen pa ćeš vidjeti na što sam mislila.
    Kaae i tko već, neću više o prosvjedima, donosite svoje zaključke, i ja ću svoje.
    Ali stvarno mislim da bi bilo u redu da se promijeni naslov teme, bit će glupo da ljudi nakon naših komentara o prosvjedima i sl. pišu o svojim dvojbama i osjećajima s kojima se nose na temi koja tome i jest namijenjena, zar ne mislite tako?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Za testiranje se ne trebate ponovno naručivati već samo doći u radno vrijeme drive-ina, kolegama na testiranju recite da Vam se nalaz nije mogao interpretirati, pokažete ga sa mobitela.

Naknadno po doktoru poslqti novu uputnicu za novo testiranje.
    testiranje jedino moguće sutra napraviti, nema vremena za dva dana pauze.
    To je odgovor sa štampara
    Nije mi uzeo kvota je,
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 21.11.2021. at 18:33

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znaju tko je organizator? Evo, tu piše tko je
    https://www.liberal.hr/andrija-klari...id-potvrde-365
    Da, on i nekolicina drugih. Odličan članak, i relativno objektivan, rekla bih, s obzirom na činjenicu da sam bila tamo.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

1. "Više od 100.000 ljudi"? Stvarno?
    2. Trojica organizatora koji su bili na Gornjem gradu pozitivni? Koliko će ih onda biti nakon prosvjeda "100.000" ljudi? Da je većina nosila maske, možda bih i povjerovala u dobre namjere.
    Posljednje uređivanje od čokolada : 21.11.2021. at 19:22

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i ja sam za to da se i cjepljeni testiraju.
    Maske ostaju, svi se testiraju 2 ili 3x tjedno. Uključujući djecu u školi (kao Austrija što radi).

Pisat ću stožeru da to uvedu.

Je l onda sad sve ok? Jesmo se složili?
    Iskustvo iz Velike Britanije - znam za dvije škole. Svi se testiraju dva puta tjedno, i cijepljeni i necijepljeni, svi. I tako već dugo.
    Ako je netko kontakt Covid pozitivnog, a nije cijepljen (sada cijepe 12-15 godina, a stariji su većinom procijepljeni), doma je u izolaciji. Ako je cijepljen i nema nikakve simptome, ide (ili radi) u školi, ali se testira SVAKI DAN DESET DANA, uključujući i jedan PCR, ostalo brzi testovi. Zamoljen je da nosi masku (pravilno) cijelo vrijeme i pazi još više na higijenu nego inače i distancira se koliko god može.
    Oni su imali jako stroge mjere prošle zime i proljeća, kakve kod nas nikad nisu bile, i puno mrtvih. Tako da sada nikom ne smeta testiranje dva puta tjedno (bar ne ovima mojima) jer su im tako škole otvorene, sve radi, nema online nastave osim za one u izolaciji.
    Ja bih to potpisala sutra. Ma već danas.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

https://arhivanalitika.hr/blog/novon...IVd137QFLLEDz0

Stvarno odličan osvrt na aktualnu situaciju. Koga ne zanima, neka preskoči.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja se lose osjecam cim poslovicno netolerantna desnica krene zveckati. Neki sam dan naletila na Gornjem Gradu na "procesiju", zaboravila sam na njih. Pobjegla sam glavom bez obzira. Zaista sam potrcala, da me ne bi slucjano tko snimio da sam s njima, da me ne zapljuju u prolazu i da ne prepoznam nekoga.
    Kasnije sam trebala proci pjesice mimo HRT-a, ostala sam doma.
    Eto, hvala svima na miroljubivom prosvjedu. Toliko se sigurno osjecam uz njih u svom gradu, da bjezim od glavnih kliconoša i agresivaca. Dobrodosli u Zagreb! Nema apsolutno nikakve veze sto prosvjed nije prijavljen.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo i u Eu sve neki fini ljudi prosvjeduju.
    https://www.index.hr/mobile/clanak.a...vijesti_prva_m

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    https://arhivanalitika.hr/blog/novon...IVd137QFLLEDz0

Stvarno odličan osvrt na aktualnu situaciju. Koga ne zanima, neka preskoči.
    Zanimljivo. Sto ti se tocno svidja u clanku? Sto je napisano da su se cjepivom mogle sprijeciti brojne smrti u nasoj zemlji?

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Kako je pandemija utjecala na mene (i one koje volim)?
    Puno smo više hodali ili vozili. Izbjegavali javni prijevoz.
    Ćulili uši na sve informacije koje smo mogli dobiti. Sjedili doma. Čitali knjige.
    Pisali mailove doktorima. Pitali. Tražili. Kopali dugo i duboko da nešto ne preskočimo, da pokušamo biti što informiraniji, sigurniji, točniji, prisebniji.
    A nije bilo lako. Tresla se zemlja pod nama, ali tresla se i duša u nama. Imamo bolesnih. Imamo imunokompromitiranih. Nismo otok. Ne živimo sami za sebe.
    Kako da ih zaštitimo? Koji plašt nevidljivosti da uzmem pa da ga razgrnem preko svih kojih volim, dok ne prođe, dok ludilo ne stane? Ima li uopće negdje tako veliki plašt? I kako da ga nađem?
    I djeca su čitala. I slušala. I gledala. I pitala.
    Odgovarali smo nabolje što smo znali.
    A često nismo znali.
    Jednom, dok još nije bilo puno znanja, a još manje nade i cjepiva, najstarije dijete je plakalo. Nije znalo kako objasniti svojim prijateljima da ga ne grle dok kašlju, bez maske. Nije znalo kako objasniti svojim prijateljima da njihov zagrljaj, ako ono ne pazi, može nekome koga voli biti smrtna presuda. Nije znalo kako objasniti svojim prijateljima da, iako su oni mladi, pa samim time i vječni, neki drugi, koje ono voli, nisu.
    Rekla sam mu: Strpljivo. Polako. Polako. Polako.
    Doći će dan kada više nećeš morati paziti sedam puta više. Doći će dan kada ćemo dobiti cjepivo, lijek, što već. Doći će dan kada će svi shvatiti da nisu otok, sami za sebe.
    Došla je zima. Pa proljeće pa ljeto.
    Obitelj je kroz to vrijeme ostala bez nekih voljenih. Obitelji, prijatelja, znanaca. Neki su umrli prirodnom smrću, doživjevši lijepe godine. Neki su mogli poživjeti još ali, eto, nisu. Neki od njih umrli su od Covida. Neki nisu. Ali svi su umrli sami. I to je najviše boljelo. To je najviše peklo.
    Oprostiti se. Reći volim te.
    Reći, zbogom prijateljice, srest ćemo se opet.
    Držati ruku. Zatvoriti oči. Plakati, dok suze kaplju na lice koje znaš, koje nosiš u srcu.
    Rekla sam si: Strpljivo. Polako. Polako. Polako.
    Doći će dan. Čitala sam knjige. Papu Franju, tješio me. Pazili smo na sebe i na druge, tješilo me.
    Zaštitili smo sebe i svoju obitelj najbolje što smo mogli. Nismo pronašli nevidljivi plašt, to ne, još ne.
    Pronašli smo liječnike, koji su nam već toliko puno puta pomogli, i poslušali ih. Lakše smo disali.
    Živjeli smo u svom malom svijetu. Čitali knjige. Naučili da su vukovi mudri i dobri, da štite svoju obitelj, starije i nemoćne. Naučili da su oči ogledalo duše. Naučili da svi ne moraju biti poput nas, da je bogatstvo u različitosti. Da se s margina bolje vidi. Da je brinuti o općem dobru mnogo više od zbroja onoga što je dobro za pojedince.
    Došla je jesen.
    Rekla sam: Strpljivo. Polako. Polako. Polako.
    Doći će dan.
    A oko nas su prijateljice s Covid odjela plakale u automobilima. A oko nas su otkazivali operacije i preglede našim voljenima, koji su ih čekali po godinu dana. Tiho, ispričavajući se, jer moraju otići na Covid odjel učiti kako se pomaže čovjeku da diše, čak i ako se inače baviš koljenima. Ili očima. Ili reumama.
    Djeca su slušala. I gledala. I pitala.
    Odgovarali smo najbolje što smo znali.
    Istinom. Suosjećanjem. Pozivom na solidarnost. Pa u krug.
    Pa onda ironijom. Pa autoironijom. Pa sarkazmom. Pa šutnjom.
    Zapravo je bilo svejedno. Tko je htio čuti, čuo je, tko nije, tražio je imena za nas.
    Zapravo je bilo svejedno. Naši odgovori su ionako bili tu zbog naše djece.
    Kako se osjećam u pandemiji ?
    Danas, išli smo u kino. Prvi put nakon dugo, dugo vremena. Jedno dijete je slavilo.
    Najmlađe dijete me pitalo u automobilu: Mama, zašto oni ljudi na televiziji kažu da je Bog s njima? Zar Bog nije sa svima? I zašto nose slike Djevice Marije, a nije procesija?
    Danas, išli smo u kino. Film je bio dječji, smiješan.
    Ja sam plakala.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

A ako netko misli da je lako ovo napisati, onda stvarno nemam više što objašnjavati takvim osobama.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Dota, prekrasno ❤️

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    A ako netko misli da je lako ovo napisati, onda stvarno nemam više što objašnjavati takvim osobama.
    [emoji3590]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Može se dogoditi unošenje virusa, ali se prije hospitalizacije svi testiraju.
    Tako je. Nedavno je sestra imala operaciju (Draškovićeva). Kod prijema u bolnicu je radila PCR test, bez obzira na to što je primila cjepivo.
    Nekoliko sati je odležala u sobi inkubacije, i tek nakon negativnog PCR testa je zaprimljena na odjel.
    Kako ona, tako i ostali.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Daljnje djelovanje pandemije na nas: cetiri slucaja kovida u petom razredu u nasoj skoli, bas sad preko vikenda. Racunam da taj razred sutra nece imati skolu, a onda su ionako praznici do kraja tjedna. Jedan slucaj kovida kod mene na poslu. Navodno postoji close contact, ali nisam ta, s obzirom da me nitko nije zvao. Svi nosimo maske tako da je vjerojatno rijec o situaciji gdje se nesto jelo. Vjerojatno cu sutra znati tko je osoba A. Onda sam na godisnjem do kraja tjedna.

Ruka mi i dalje ima 100 kila, ali uglavnom sam se oporavila od jucerasnjeg boostera.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Znam da su neki jedva cekali ovaj moj post, ali mozda sam i ja. Odjavljujem se s foruma (osim sa servisnoga kutka, puno mi je puta dobro dosao). Javit cu se kada sve ovo bude iza nas (ako prezivim), po svemu sudeci za nekoliko godina… vjerojatno ce se imati jos stosta napisati na ovu temu…uopce ne sumnjam u to.
    Zanemarila sam neke bitne stvari u svojem zivotu, micem se i od vecine ostalih “portala”, pratit cu ih tek toliko da vidim sto smijem, a sto ne smijem. Sala mala.
    Svima zelim svako dobro i da pokusaju sacuvati zivu, ali prije svega zdravu glavu u svemu ovome.
    Jennifer, je li ti srce danas na mjestu?
    Ekipa, stvarno sam iskrena - sretno nam svima bilo. I jedan veliki zagrljaj Beti (ako jos cita), bas mi se nekako uvukla u srce.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tanči, kako prijatelj?

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da su neki jedva cekali ovaj moj post, ali mozda sam i ja. Odjavljujem se s foruma (osim sa servisnoga kutka, puno mi je puta dobro dosao). Javit cu se kada sve ovo bude iza nas (ako prezivim), po svemu sudeci za nekoliko godina… vjerojatno ce se imati jos stosta napisati na ovu temu…uopce ne sumnjam u to.
    Zanemarila sam neke bitne stvari u svojem zivotu, micem se i od vecine ostalih “portala”, pratit cu ih tek toliko da vidim sto smijem, a sto ne smijem. Sala mala.
    Svima zelim svako dobro i da pokusaju sacuvati zivu, ali prije svega zdravu glavu u svemu ovome.
    Jennifer, je li ti srce danas na mjestu?
    Ekipa, stvarno sam iskrena - sretno nam svima bilo. I jedan veliki zagrljaj Beti (ako jos cita), bas mi se nekako uvukla u srce.
    Ne razumijem otkud moje ime u ovom postu, ali dobro. Uputila sam ti pitanje nastavno na clanak koji si linkala, valjda je to kap koja je prelila casu.
    Zelim i ja tebi sve najbolje.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

1. "Više od 100.000 ljudi"? Stvarno?
    2. Trojica organizatora koji su bili na Gornjem gradu pozitivni? Koliko će ih onda biti nakon prosvjeda "100.000" ljudi? Da je većina nosila maske, možda bih i povjerovala u dobre namjere.
    Podsjetila si me na novinara cija snimka kruzi fejsom, kako se tuzi i jada da mu je bilo neugodno izvjestavati u toj gomili gdje nitko osim njegovog kamermana ne nosi masku, kapljice lete, korona se siri.. Pa su ga uslikali kako nasmijeseno stoji u gomili sa svojim kamermanom, obojica bez maski.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ako cemo o utjecaju pandemije na vlastiti zivot, promijenilo se skoro sve. Mogla bih se sad raspisati o tome da sam ostavila kosti na poslu, da mi je unisteno zdravlje, da su ekonomski nasi zivoti potpuno promijenjeni... Ali nekako mislim da su ljudi prolazili i gore u zivotu. Ovih dana smo se sjecali Vukovara, e to je prava tragedija, ne ono sto mi sada zivimo. Barem tako mislim. Da kukam i placem - to ne zelim. Svaki dan bih mogla naci razlog za brigu, ali umjesto toga pronalazim razlog za srecu.
    Jedino mi je dosadilo ovo svakodnevno vrijedjanje zdravog razuma od strane politicara i medija. To je jedino protiv cega bih se borila svim raspolozivim demokratskim sredstvima i to vec odavno sve teze i teze podnosim.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Tanči, kako prijatelj?
    Bolje. Živ je. Nema više temperaturu.
    Upala pluća je još aktivna.
    Užasno kašlje.
    Pije hrpu lijekova i svaki dan mu hitna dolazi davati kisik jer mu saturacija pada ispod 89 i injekciju fragmina.
    Valjda će se izvući.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Držim fige za čim brži oporavak

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Kako se stvari zakultavaju, verovatno će i ova tema pod ključ. I ja sam ovih dana živčana malo više nego inače, ali mislim da bi se osoblje foruma trebalo znati kontrolirati.

Kako utiče na moj život korona? Paaa, svakako. Dobijem odgodu pregleda na koga čekam od 7. meseca, ali eto nije ništa ozbiljno pa može pričekati do 3. meseca 2022, u suprotnom bi si platila privatno.
    Inače, naučili smo živeti sa manje putovanja, manje nepotrebnih stvari, ... A priče oko korone su mi baš mučne, odmah se ljudi razdele u 2 tabora - za vakcinu i protiv. Posao radim online i tu mi nema neke promjene, iako se dosta toga ne realizira u poslu zbog korone. U kino sam išla jako redko, možda 1x godišnje i to mi ne fali. Neću reći da me ne brine to da imam potrvrdu o preboleloj koroni do 3.meseca, a priča se da iza nove godine testiranje neće važiti. Nije mi svejedno, ali preživela bi i sa time jer bi partner išao par puta mesečno u trgovinu i ne bi se cijepila.

Korona je svakako puno toga iznela na videlo. I ranije sam se pomalo dvoumila oko djece u budućnosti, ali sada mi se to online školovanje, gnjavaža djece sa maskama i sve skupa ipak čini too much i mislim da ništa o toga. Mislim, nismo stari, imamo fore i možemo se još 100x predomisliti. Možda možemo posvojiti/udomiti ako bude baš želja. Inače, budući da živim dost clean život (ne pijem, ne pušim, ne kockam, ne jedem meso, ...) ništa mi se dosta nije promjenilo.

Malo smo sredjivali stan u ovoj korona situaciji u smislu novog namještaja i super smo, vedri, zdravi, aktivni, pozitivni, redovno meditirano i nije nas strah korone (koju smo već preboleli - bilo nam je kao obična prehlada, ništa strašno).

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj tinkilinkixyz prvotno napisa Vidi poruku
    Korona je svakako puno toga iznela na videlo. I ranije sam se pomalo dvoumila oko djece u budućnosti, ali sada mi se to online školovanje, gnjavaža djece sa maskama i sve skupa ipak čini too much i mislim da ništa o toga. Mislim, nismo stari, imamo fore i možemo se još 100x predomisliti. Možda možemo posvojiti/udomiti ako bude baš želja.
    Tko želi nađe način, tko ne želi nađe izgovor

Ovakav još nisam čula moram priznat da ne želiš imat djecu jer korona jel...pa da djeca ne moraju nosit maske i ići na online nastavu..

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni više ništa nema smisla, iskreno. Došlo je to toga da prestajem i čitati vijesti i komentare jer mi se svi gade.

Kod prvašića pola razreda u SI. Oni koji sjede na drugom dijelu razreda od njega. Nema veze što su bez maski, što pod odmorom šeću skupa po razredu, što na informatici sjede drugačije, što su na tjelesnom u istoj svlačionici. Samo je ovih x oko zaraženog očito u opasnosti.
    Mislim drago mi je da je moj u školi, ali nema smisla

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ni moda nema smisla, ali se ne nosi dugo. Proći će.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tinkilinkixyz prvotno napisa Vidi poruku
    Kako utiče na moj život korona? Paaa, svakako. Dobijem odgodu pregleda na koga čekam od 7. meseca, ali eto nije ništa ozbiljno pa može pričekati do 3. meseca 2022, u suprotnom bi si platila privatno.
    Da je bar postojao način da se ovakve stvari dešavaju što ređe... Oh, wait...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je najteze u koroni bila sad odvojenost od starijeg djeteta.
    3 tjedna je bio kod tate, jer je tamam na vikendu bio tamo i dalje ostao kako smo mi po redu poboljevali.
    I tako 3 tjedna.
    Njemu na srecu nije falilo nista.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Čitam nešto tinkivinki što nije bila pisala da je kao gripa bilo, visoka temperatura, bole mišići, ona bježi u drugu sobu... sad odjednom prehladica. Ah to varljivo pamćenje, a nije prošlo ni dva mjeseca valjda. Srećom forum pamti :p

A inače ja sam dobre volje jer usprkos svemu mi je mama uspjela odraditi potrebnu pretragu, prije bolnice je naravno napravila PCR (iako ima covid potvrdu kao 2x cijepljena su je to naravno tražili) a uspjela se i cijepiti trećom dozom, još dva tjedna i bit ću puno mirnija. A i manje brinem kad se druži s unucima otkad su oni preboljeli

Datum pristupanja
    Sep 2005

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Za testiranje se ne trebate ponovno naručivati već samo doći u radno vrijeme drive-ina, kolegama na testiranju recite da Vam se nalaz nije mogao interpretirati, pokažete ga sa mobitela.

Naknadno po doktoru poslqti novu uputnicu za novo testiranje.
    testiranje jedino moguće sutra napraviti, nema vremena za dva dana pauze.
    To je odgovor sa štampara
    Nije mi uzeo kvota je,
    Super info, hvala jelena.O

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Eto, iza našeg mučnog iskustva sa "prehladom", T. se astma jako pogoršala. Od danas je ponovo u bolnici.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Nisam sigurna je li ovo za ovu temu ili onu drugu. Stavljam tu.
    Ustavna stručnjakinja Sanja Barić o Covid potvrdama, testiranjima, pravima, slobodama, obvezama...
    I jedan novi moment, koji spominje:
    Važno je spomenuti jednu stvar koju nitko ne spominje: a to je da postoji rezolucija parlamentarne skupštine Vijeća Europe 2383 iz lipnja ove godine. Oni se pozivaju često na rezoluciju 2361. No rezolucija 2383 je upravo rezolucija o uvođenju COVID potvrda koja kaže: može se uvesti COVID potvrde, možete imati cijepljenje, oboljenje, testiranje, i morate uzeti u obzir razliku između rizika onih koji su cijepljeni i onih koji su samo testirani, to izričito piše u toj rezoluciji, napominje.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...arnji#cxrecs_s

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Eto, iza našeg mučnog iskustva sa "prehladom", T. se astma jako pogoršala. Od danas je ponovo u bolnici.
    Jako mi je žao, Riri.

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Uh

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Drzim palceve, Riri!!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Riri, drzim fige da bude blago i brzo prodje.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Riri, želim vam brz povratak djevojčice kući.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Hvala cure

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ajme, Riri, bas mi je zao. Nadam se da ce sve brzo proci. Grozno sto je opet u bolnici. Je li i ovaj put mora biti sama?

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, Riri, bas mi je zao. Nadam se da ce sve brzo proci. Grozno sto je opet u bolnici. Je li i ovaj put mora biti sama?
    Da, sama je. Rekli su nam da nemaju trenutno uvjete za pratnju i da su prioritet pratnje za mlađu djecu. Očito nam bolnice pucaju po šavovima.

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Riri, zao mi je, sto brze i lakse ozdravljenje maloj T

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da, sama je. Rekli su nam da nemaju trenutno uvjete za pratnju i da su prioritet pratnje za mlađu djecu. Očito nam bolnice pucaju po šavovima.
    Grozno. Drzim fige da sto prije dodje doma.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zao mi je za T. ~~~~~~~~~~ za oporavak saljem

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Miš mali
    Držim fige da što prije dođe doma i da bude bolje [emoji3590]

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Držim fige da brzo dođe doma.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Riri, jako mi je zao. Drzite se grlim
    Za nasu malu lavicu Taru
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.11.2021. at 07:39

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012