Nemamo ni mi u obitelji snalazljive ljude a la Kerum, ali imamo razne primjere stjecanja znanja pa se nadam da ce pokupiti od svega najbolje. Svekar je ekspert u svojoj bransi, izuzetno uspjesan, a sve uz znanje steceno prvo silom prilika (tesko bolesno dijete; borba za financijskim prezivljavanjem), a kasnije neprekidno njegovano kroz struku i dodatne edukacije. Fakultet je nekad davno zapoceo, naucio sto ga je zanimalo i zatim nikad zavrsio. Muz isto nikad nije zavrsio fakultet, ali je u konstantnoj edukaciji u bransi koju je odabrao, skupio je potrebne certifikate i skuplja i dalje. Takodjer je vrlo uspjesan i cijenjen. Svekar je u nekretninama (poljoprivreda), a muz je projekt manager/business analyst.
Ja sam ispala vise tradicionalna u edukaciji, ali me je bilo posvuda. Djelomicno je ovo bila i nuzda jer sam zavrsila u dijelu Amerike gdje stranici nisu nesto osobito shvaceni i priznati van medicinskih krugova.
Zanimljivo mi je trenutno usporedjivati gradivo/pristup prvog razreda zagrebacke osnovne skole i gradivo kindergartena (kao relativne kruske i kruske, s obzirom da su oba razreda prvi dodir sa skolom), a i pristup u trecem razredu opcenito.