Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Hvala vam na komentarima. Mislila sam da nitko neće pisati
Kaae, pod snalaženjem mislim na "Kerume", ali istina je da će taj obrazac mali teško doma pokupiti. Kaae, taj vid snalaženja kojeg ti navodiš je meni u znanju. Npr. znaš se koristiti bazama podataka. Ali imaš pravo da se nisam precizno izrazila.
Nemamo ni mi u obitelji snalazljive ljude a la Kerum, ali imamo razne primjere stjecanja znanja pa se nadam da ce pokupiti od svega najbolje. Svekar je ekspert u svojoj bransi, izuzetno uspjesan, a sve uz znanje steceno prvo silom prilika (tesko bolesno dijete; borba za financijskim prezivljavanjem), a kasnije neprekidno njegovano kroz struku i dodatne edukacije. Fakultet je nekad davno zapoceo, naucio sto ga je zanimalo i zatim nikad zavrsio. Muz isto nikad nije zavrsio fakultet, ali je u konstantnoj edukaciji u bransi koju je odabrao, skupio je potrebne certifikate i skuplja i dalje. Takodjer je vrlo uspjesan i cijenjen. Svekar je u nekretninama (poljoprivreda), a muz je projekt manager/business analyst.

Ja sam ispala vise tradicionalna u edukaciji, ali me je bilo posvuda. Djelomicno je ovo bila i nuzda jer sam zavrsila u dijelu Amerike gdje stranici nisu nesto osobito shvaceni i priznati van medicinskih krugova.

Zanimljivo mi je trenutno usporedjivati gradivo/pristup prvog razreda zagrebacke osnovne skole i gradivo kindergartena (kao relativne kruske i kruske, s obzirom da su oba razreda prvi dodir sa skolom), a i pristup u trecem razredu opcenito.