Ma što angažirati... vjerojatno u bespućima davnog interneta još kruže moje rezolutne tvrdnje da je škola isključivo dječja, a ne roditeljska stvar. A onda je došao grah...
Ma što angažirati... vjerojatno u bespućima davnog interneta još kruže moje rezolutne tvrdnje da je škola isključivo dječja, a ne roditeljska stvar. A onda je došao grah...
Bit ce i moje, dok mala nije dosla do 3. razreda ja sam mislila da je krivica roditelja sto se toliko bave djecom i da je svijet poludio i fa su to sve roda roditelji koji pretjeruju, da tolike kolicine fokusa su cisto pretjerivanje. Pa sam po tome koliko je trziste instrukcija zivo shvatila koliko skola danas ne funkcionira. Isto ko inkad vidis koliko ima domova za starce privatnih, iz toga ti je jasno koliko taj sustav ne funkcionira. Evo, gimnazija, pa postajes luzer ako nemas 5.0 i to prihvacamo ko normalno, a tipa 4 iz geo od 6. razreda je presuda. Sokantno je i koliko.opada znanje hrvatskog, engleskog raste. Ne znam za prirodoslovne predmete, al ovi koji se u nasem skolstvu oslanjaju na rijeci, vjer. tu djeca stvarno sve manje znaju, powered by mobiteli, al ono drastican pad...a hrv skolstvo svojim ocjenama ne prati taj pad, LOL ocajnika. Mislim, nije sokantno, meni prvoj koja prica i pise cronglish, al kad vidis koliko nista ne kuze, kolilo je svaka lektira teska, da im treba eng rijec za shvatit hrv (npr sto je taoc - aha hostage), postanes svjesan do koje mjere.
Posljednje uređivanje od ina33 : 12.10.2021. at 23:36