Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Evo ovako nesto sam mislila:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...hdz-a-15109568

"Odnedavno je Bebić ravnatelj Županijske uprave za ceste, ustanove Karlovačke županije u čijem je Upravnom vijeću bio prije toga...
Javnost je dosad znala da je Bebić završio srednju školu, ali sigurno ne policijsku, iako je radio u ratna vremena kao policajac, pa je onda godinama držao kafić i trgovinu u sklopu karlovačke bolnice te konačno kao vjeran i vrijedan..."

Ne vidim dalje jutarnji, al mislim da je to bas primjer kojeg sam jučer navela i smijesno je sto danas na vrhu stoji crvenim Nevjerojatan slučaj.

Ali da, sto je netko napisao, puno tih "snalazljivih" ipak ostane u nekom sitnom kriminalu.

e, nekako ne vjerujem da su ti sa srednjom ili NKV koji postanu ravnatelji ustanova ili gradonačelnici birali, tj da su njihove mame birale kad su imali sedam godina hoće li biti izvrstan učenik i doktorirati molekularnu biologiju ili SSS ravnatelj županijskih ljekarni
možeš bit i inteligentan i izvrstan učenik, 5,0, pa na faksu bit snalažljivac u studentskom zboru, ko što je sada Mioković, a u moje vrijeme je bio Petar Bezjak

mislim da su to dvije odvojene stvari