Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
Meni dode da skocim kroz prozor kad ljudi koji imaju djecu u vrticu planiraju upis u srednju.
Mislim , ono...svaka cast, ali tako daleko nikad nisam mogla vidjeti u kojem ce se smjeru dijete razvijati . Da li ce mu ici glatko ili ce imati poteskoce, da li ce mu sve ici dobro na emocionalnom planu i socijalizaciji...
Mora da je u meni problem jer nisam u stanju ni svaki tjedan jelovnik i kupovinu isplanirati, a kamoli djecji zivot.
X veliki.. Isto
Moja je sad 5. Razred i srednja škola mi nije ni u primisli, nije ni njoj. Ok, ovisi i o djetetu. Mi se trenutno borimo s njenim ogromnim strahom od 5.razreda koji je okidač za puno problema. Tako sam i ja postala roditelj koji je rekao da je škola i učenje djetetova obaveza, a vidi me sad... Grah i sl.
Meni je bilo važno da je škola blizu jer nemamo baka-deda servis. Pri upisima su rekli da imaju baš učiteljicu za nju, kad ono ni blizu. Preživjeli smo s manjim posljedicama.
Trenutno mi je jedini plan otkloniti joj taj strah od tog strašnog 5.razreda koji ju je potpuno zakočio. Ne pomaže što im razrednica ponavlja koliko je strašan 5.razred.

Što se naslova tiče, znanje je uvijek važno, bez obzira na moć. No, ima ona meni posebno draga 'Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta'