Pokazuje rezultate 1 do 50 od 242

Tema: Je li znanje moć?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    To što je neka škola na glasu kao najbolja ne znači da je najbolja i za baš to dijete.
    Mislim da je to da ćeš baš pogoditi savršenu OŠ za dijete luda sreća. Ovisi o učiteljima, drugoj djeci, tvom djetetu, kasnije profesorima, a ima ih desetak. Nema šanse da će sve biti kako treba. Jedan loš profesor može uništiti sve prednosti koje neka škola ima ako baš tvom djetetu zagorča život.
    Of kors. Ovo je kao sa cijepljenjem, ideš na vjerojatnost, nema apsolutno točnog odgovora. Ja tako živim život. Ne očekujem odgovore DA i NE.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Of kors. Ovo je kao sa cijepljenjem, ideš na vjerojatnost, nema apsolutno točnog odgovora. Ja tako živim život. Ne očekujem odgovore DA i NE.
    Ako su ti obje škole unutar 1 km, onda mi organizacijski i po faktoru "prijatelji u blizini" obje djeluju podjednako dobre. Jedino mi ta prometnica mi zvuči problematično.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ako su ti obje škole unutar 1 km, onda mi organizacijski i po faktoru "prijatelji u blizini" obje djeluju podjednako dobre. Jedino mi ta prometnica mi zvuči problematično.
    Do bliže škole ima jednu veliku, do dalje ima tu veliku i jednu još veću. Ta još veća se meni čini čak sigurnijom, ako dijete poštuje crveno i zeleno. Jer na običnoj velikoj automobili jako često krše propise i prolaze kroz crveno. Na još većoj bi bilo samoubojstvo da to pokušaš. Tako da tu jednu manju veliku ima u svakom slučaju, samo što kad ide u dalju, može prijeći na miroljubivijem mjestu tu prvu koja meni opasno izgleda.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 14.10.2021. at 15:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •