Pokazuje rezultate 1 do 50 od 242

Tema: Je li znanje moć?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jedan-tri prvotno napisa Vidi poruku
    Razmišljala sam o tome da li da što pišem na ovu temu ili ne. Škola u koju sam ja išla i u koju idu moja djeca je u pet škola na dnu ljestvice. Konkretno, za ovu generaciju koja je analizirana bile su odlične učiteljice i iz engleskog i matematike. Znanje djece je super, ali se postavlja pitanje gdje se djeca upisuju. Primjer moje susjede koja je kod iste profesorice imala 4 iz matematike u svim višim razredima, na inicijalnom testu iz matematike u "slabijoj" gimnaziji je dobila među rijetkima 5. Njoj su zbog visokih kriterija bila zatvorena mnogobrojna vrata, iako je znanje imala. I to je samo jedan od primjera; ja sam to prije mnogo godina osjetila na svojoj koži. Nadam se da će se, dok moja djeca stasaju za upis u srednju, uvesti neki standardizirani ispiti ili barem prijemni koji će nositi više bodova. I da dodam, nema velikih razlika među profesorima istog predmeta u toj školi
    X, jer sadasnja situacija je suluda i ide gore iz gofine u godinu pa zato iz godine u godinu sve vise srednjih samoinicijativno uvodi testove. Vi koji ste davno upisivali djecu u srednje pa je kao to sve ok i isto - niste kvalificirane za raspravu lol. Mislim, sad tonide npr dotle da je moja mala nastrebrtala mat i fiz jer joj nije islo pa je imala dodatne sate o rasturala, al nije stigla pov i geo, pa ce morat konkurirat za prirodosl gimnazije jer je geo u 7. presuda. Suludo.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 15.10.2021. at 19:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •