Pokazuje rezultate 1 do 50 od 242

Tema: Je li znanje moć?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Naravno, al malo odudara od teme - ovo bi bilo kao - idem u bolju školu pa imam kvalitetniji networking. To sam mislila da nema puno utjecaja. A u razredu od 20tak učenika (nas je bilo preko 30 u osnovnoj, i 7 paralelnih razreda...), na slobodnim aktivnostima i sl. u toj dobi dobar dio djece lagano sklapa prijateljstva. Tog se recimo uopće ne pribojavam. Nemamo taj issue na tapeti. U usporedbi sa mnom i MM-om, mali je turbo socijalan
    Posljednje uređivanje od Jelena : 20.10.2021. at 10:54

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno, al malo odudara od teme - ovo bi bilo kao - idem u bolju školu pa imam kvalitetniji networking. To sam mislila da nema puno utjecaja.
    Stvarno ne vidim da je to itko igdje napisao prijateljstva, ili networking, je nešto na što roditelj pri odabiru osnovne škole zaista ne može utjecati.

Ali je vjerojatno većini djece lakše i jednostavnije sklapati i održavati prijateljstva s djecom iz škole u kvartu gdje žive, nego ako putuju u školu u drugi dio grada. Što ne mora biti strogo pravilo (kod svojeg djeteta prvog vidim tu iznimku), ali je očekivani razvoj situacije.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno ne vidim da je to itko igdje napisao prijateljstva, ili networking, je nešto na što roditelj pri odabiru osnovne škole zaista ne može utjecati.
    Ovo s networkingom nije nitko napisao, nego ja. Samo mi je sad glupo i objasnjavati kad sam i sama napisala da je to promašeno. Samo ste vi krenule pisati o vašim prijateljstvima. Pa sam se zafrkavala da u kontekstu znanja i moći možemo pisati o networkingu, da ne ispadne da smo izvan teme

Networking je druga tema. Nimalo snobovska, kako je lili napisala, nego je realnost kod nas da ti je bez poznanstava život puno kompliciraniji. Od projekata, do majstora, liječnika itd.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •