Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: Pomagajte!!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledajte koje su mu još fakultetske opcije, tako da ima pripremljenu i opciju B i opciju C za upis.

I ja mislim da motivacija može vrlo puno pomoći u svladavanju gradiva.

Ono što je također bitno je da Vi odlučite koliko financijski možete podnijeti sve sate instrukcij0, pripreme i nadoknadu gradiva tijekom ove zadnje maturantske godine. Cijena sata (45min) je sad 100kn.
    Ovo je razlog zbog kojeg sam napisala da treba najprije pitati profesora matematike u svojoj školi. Ljudi često žele pomoći svojim učenicima, čak i bez naknade, a također znaju preporučiti nekoga tko može davati instrukcije. Cijena sata od 100 kn je prije par godina bila "vatrogasna", kad se netko sjetio tri tjedna prije mature da mu treba pomoć. Ne znam kako je sada, ali može biti da nije lako naći dobrog instruktora. Moji sinovi su imali dogovorene instrukcije iz hj tijekom cijele maturalne godine (nije bilo na brzinu, nego dovoljno vremena) i cijena je bila znatno manja. Za matematiku nemam pojma, to nam nikada nije trebalo, ali sigurno je drugačija i niža cijena ako roditelj odmah najavi dugotrajni i sustavni posao u dogovorenom terminu tjedno ili 2x tjedno, nego ako očekuje čuda u kratkom vremenu, kad se najčešće više ne može puno napraviti.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.10.2021. at 13:45

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •