-
Slažem se Mima. A mogu reći da sam ja imala dosta krivu sliku o svom faksu kad sam ga upisivala, moja motivacija je bila skroz kriva. Da se ponovno rodim, nema šanse da bih ga upisala. A za onaj koji mi je bio drugi izbor sam presretna da nisam upisala, taj bi bio još gori. A opet s druge strane kad sam vidjela neke oglasne ploče i nazive kolegija, mislila sam - Bože, što je ovo!?!?, to ja neću učiti, a onda je ispalo sasvim zanimljivo. Jako je upitno koliko je relevantno ono što mladi misle o fakultetima koje upisuju. Naravno, neki su puno bolje informirani od mene tada 
Zapravo patim za studijem kojeg sam htjela, ali je mama bila jako protiv. Njezina kriva procjena, danas je super cijenjen. A da sam ga upisala, tko zna je l bi to bilo onako kako ga ja sad zamišljam. Jedino što je ekipa na mom faksu sigurno bila zabavnija 
Na mom iskustvu - pustiti dijete da što više samostalno odluči. Moja mama je skroz fulala s tim što nisam smjela na taj neki faks zbog nekih njezinih trauma. A nit je neobrazovana, nit je iracionalna. Btw. ni sestra nije zadovoljna sa svojim izborom, iako joj odlično ide u njezinom zanimanju. Bile smo preposlušna djeca.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma