Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Operacija - gips - iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala cure

evo ja ko pala s marsa, prvi put čujem i za plastični gips i ortozu, nije mi dosad trebalo

zvat cu bolnicu pa cu pitati može li ići plastični gips, ne znam je li kompatibilan sa svim zahvatima

ja bih najradije radila od doma, pretpostavljam da ću mu trebati samo povremeno, a bojim se da ako ga bude boljelo još i ne padne negdje pa potrga šavove ili nešto još gore

svoj posao mogu najnormalnije raditi od kuće, točno se vidi što je tko napravio, a već smo i uhodani od lockdowna. problem je što radim u drž upravi i naravno ne dopuštaju rad od kuće bez izdavanja posebnog rješenja koje mora potpisati ni više ni manje nego čelnik tijela

ako imam pravo na bolovanje, pisat ću zamolbu i objasniti situaciju pa nek vide što im više odgovara, da sam na bolovanju ili radim od kuće

u tom slučaju mogu dio posla odraditi i kasnije, kad mm dođe s posla.

imat ćemo i operaciju druge noge iduće godine, dotada ću valjda biti pametnija

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih najradije radila od doma, pretpostavljam da ću mu trebati samo povremeno, a bojim se da ako ga bude boljelo još i ne padne negdje pa potrga šavove ili nešto još gore
    Pa da, nećeš trebati cijeli dan skakutati oko njega, ali ćeš mu trebati oko tih svakodnevnih rutinskih stvari kao što su pranje, oblačenje, jelo... pretpostavljam da ćete se uhodati nakon nekog vremena pa će biti lakše.
    Ako je situacija takva kakva jest, stvarno bi ti najbolje bilo tražiti rad od kuće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •