Stranica 24 od 25 PrviPrvi ... 1422232425 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 1237

Tema: Zagreb ne voli djecu

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon 54 g. života i puno iskustva u raznim državnim sustavima više nemam nikakvih iluzija da se u RH neke stvari mogu riješiti normalnim legalnim putem. Ono što mi je ŽIVOTNO važno rješavam onako kako su nas država i njeni sustavi naučili. A kako nas i dalje uče, možeš svaki dan pogledati u medijima.
    Potpis na Čoksu.
    Imamo i isto godina
    Cijeli život radim ko tovarni konj. Zadnjih 20 godina po dva, tri posla u isto vrijeme.
    Nikad ništa nisam ni tražila, ni dobila od države jer mi ne treba i mogu sve sama.
    Nikad nisam na bolovanju bila.
    Poštenje prije svega.
    Tako sam odgojila i jedinu kći.
    I onda sam se razbolila. Jako.
    Redovnim putem bih umrla prije nego došla na red.
    Budući da mrzim, iz dna duše mrzim kad netko koristi Hitnu za sve jer ne može doći brzo na red, rekla sam kćeri da me "ubaci".
    Pita ona kako to mislim. Pa lijepo, kad si u bolnici odi u kuti na šalter za narudžbe i naruči me.
    Ona me gleda. Znam što misli. Ja ju opet molim.
    Ok, otići će. I otišla je i sestra ju pita jel to za pacijenta. Ne, za mamu. O pa nema problema, neka mama dođe sutra.
    Eto. To je samo jedan primjer, ali baš me briga jer vidim da se u ovoj državi ne isplati biti pošten.
    Nikako.
    Najfriškiji primjer od jučer: moja kći je konačno dobila pravo na inozemnu obiteljsku mirovinu i zbog toga više neće dobiti dodatak dok jedna moja poznanica dobiva najveći dodatak jer ima jako malu mirovinu, a mala je zato kaj je malo radila, a malo je radila jer ima ultra bogatog muža i nije joj bilo sila.
    Ali ne gleda se imovinski cenzus, već samo mirovina i tako će moja kći izgubiti dodatak, a gospođa koja živi u vili koja je 15 puta veća od našeg stančića i ima muža i najnoviji Mercedes i svašta nešto će dobiti "pomoć za režije" od države.
    Zar nije ovo sramotno?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    A zasto ne bih? Zbog takvih koji mole usluge, oni koji ih ne mole popuse. Da, ja ne molim takve usluge. I da, uzasno me nervira sto se neki drugi koriste vezama.
    Da si se našla u teškoj situaciji, ti ili tvoja djeca, vjerujem da bi zaboravila na poštenje.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    Da si se našla u teškoj situaciji, ti ili tvoja djeca, vjerujem da bi zaboravila na poštenje.
    No mi ovdje pricamo o vrticu, a ne o pitanjima zivota i smrti.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 22.06.2023. at 16:00

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, popušimo svi. Neki na mostu, drugi na ćupriji. Jer nam država ne funkcionira tako da radi na korist svojih stanovnika, nego na korist džepova onih koji upravljaju (državom, županijama, gradovima, sustavima itd.)
    Za korupciju je potrebno bar dvoje.

A zato sto je neko dijete dobilo vrtic preko veze, neko drugo dijete ga nije dobilo.

Drzavu svi gradimo. I dok pljucamo po korumpiranim politicarima, a sami koristimo veze il dajemo mito, napretka nece biti.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

No mi ovdje pricamo o vrticu, a ne o pitanjima zivota i smrti.
    Pa ako moraš plaćati kredit za stan i ići raditi, a nemaš kud s djetetom, to je također teška situacija.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa ako moraš plaćati kredit za stan i ići raditi, a nemaš kud s djetetom, to je također teška situacija.
    U kojoj su vjerojatno i roditelji djeteta kojima si oduzela prednost. A, ako ti je trebala veza za upast, prednost si sigurno nekome oduzela.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 22.06.2023. at 16:17

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U kojoj su vjerojatno i roditelji djeteta kojima si oduzela prednost.
    Moja djeca nisu išla u vrtić i nikome nisam oduzela prednost.
    Ponavljam, da moraš plaćati kredit i trebaš raditi, nemaš bake i djedove niti novca za čuvalicu, ne bi ovdje moralizirala, sigurna sam.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Moja djeca nisu išla u vrtić i nikome nisam oduzela prednost.
    Ponavljam, da moraš plaćati kredit i trebaš raditi, nemaš bake i djedove niti novca za čuvalicu, ne bi ovdje moralizirala, sigurna sam.
    Nisam ni komentirala da su tvoja. Hipotetski sam rekla da si ti oduzela prednost. Ispricacam se na tome A za ovo sto si ti sigurna da ja ne bi. E pa ja sam sigurna da bi. I sto cemo sad :D i otkud ti znas u kakvoj samja situaciji bila i jesam li ili nisam placala kredit itd.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 22.06.2023. at 16:27

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji oboje su dobili mjesto u jaslicama, iako u rujnu nisu napunili godinu dana. Ali ih nisu primili niti u jedne jaslice blizu mjesta stanovanja. Srećom su nam to odmah rekli i savjetovali probat npr u centru grada. Tako je i bilo - ok nije baš centar centar, već malo na brdu, ali su upisani bez ikakve veze. No, to je bilo davno, skoro pred 20 godina.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

I ja zaista poznajem jos ljudi koji u toj situaciji ne bi i nisu potezali veze.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nisam ni komentirala da su tvoja. Hipotetski sam rekla da si ti oduzela prednost. Ispricacam se na tome A za ovo sto si ti sigurna da ja ne bi. E pa ja sam sigurna da bi. I sto cemo sad :D i otkud ti znas u kakvoj samja situaciji bila i jesam li ili nisam placala kredit itd.
    Što bi trebao napraviti netko tko plaća kredit za stan, nema opcija za dijete osim ga upisati u vrtić, a ostane bez mjesta u vrtiću? Pouči nemoralne.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Što bi trebao napraviti netko tko plaća kredit za stan, nema opcija za dijete osim ga upisati u vrtić, a ostane bez mjesta u vrtiću? Pouči nemoralne.
    U pravu si, uzet mjesto drugom takvom roditelju, tj. djetetu.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 22.06.2023. at 16:39

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A jel ti shvacas koliko je ljudi u slicno teskim situacijama? I da jednostavno, nazalost, nema mjesta za svih.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A jel ti shvacas koliko je ljudi u slicno teskim situacijama? I da jednostavno, nazalost, nema mjesta za svih.
    Shvaćam. Što trebaju napraviti? Što su napravili ljudi koje poznaješ, kako su riješili situaciju?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A sto je s onima koji nisu bili bas u takvoj situaciji kad su potegli vezu? Nego u malo manje teskoj. Ili uopce nisu ni u financijski ni u baka servis losoj situaciji? Je li ok i da su je oni potegli? Postoji neka komisija koja procjenjuje prihvatljivost situacije u kojoj je ipak moralno potegnit vezu?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Opet pitam, što su napravili tvoji pošteni poznanici koji nisu imali kamo s djecom i nisu tražili vezu? Puno ljudi čita ovaj forum pa da znaju kako postupiti.
    Posljednje uređivanje od n.grace : 22.06.2023. at 16:52

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

I ja zaista poznajem jos ljudi koji u toj situaciji ne bi i nisu potezali veze.
    Na ove mislim.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Opet pitam, što su napravili tvoji pošteni poznanici koji nisu imali kamo s djecom i nisu tražili vezu? Puno ljudi čita ovaj forum pa da znaju kako postupiti.
    Popusili, eto sta. Ostavili djecu susjedi, ne besplatno, s kojom su cijeli dan gledali tv. Promijenili smjene na poslovima da rade muz i zena u suprotnima. Svasta. Nista idealno. Al ko kaze da bas oni ne bi dobili mjesto, da nije bilo ovih silnih s vezama.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 22.06.2023. at 17:10

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Neki ljudi nemaju ni susjeda kojemu bi povjerili dijete.

Još jedno pitanje - da ti se dijete razboli, ne da je životno ugroženo, ali je loše i muči se, a pregled se čeka i u bolnici i privatno nekoliko mjeseci, što bi napravila? Ne bi ni tada tražila vezu?
    Posljednje uređivanje od n.grace : 22.06.2023. at 17:26

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Aj ti prvo meni odgovori na moja gornja pitanja.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A sto je s onima koji nisu bili bas u takvoj situaciji kad su potegli vezu? Nego u malo manje teskoj. Ili uopce nisu ni u financijski ni u baka servis losoj situaciji? Je li ok i da su je oni potegli? Postoji neka komisija koja procjenjuje prihvatljivost situacije u kojoj je ipak moralno potegnit vezu?
    Evo na ova. Jel veza opravdan alat za sve il samo za neke i tko to ocjenjuje?
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 22.06.2023. at 17:40

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Neki ljudi nemaju ni susjeda kojemu bi povjerili dijete.

Još jedno pitanje - da ti se dijete razboli, ne da je životno ugroženo, ali je loše i muči se, a pregled se čeka i u bolnici i privatno nekoliko mjeseci, što bi napravila? Ne bi ni tada tražila vezu?
    Al da, cekala sam u toj situaciji, kad nisu bili zivotno ugrozeni. Kad su bili, odma smo stizali na pregled regularnim putem. Sad, mozda ovo moje njihovo lose nije bilo dovoljno lose po tvojim standardima.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo meni je čudno da ste stizali odmah na pregled.
    Ovisi o dijagnozi i položaju zvijezda ili...?
    Ja sam s hrpom vrlo loših dijagnoza redovnim putem dobivala narudžbe za najmanje tri mjeseca, a s Rebra, koji jedino rade u RH neke pretrage za bubrege, su mi se povratno javili mailom nakon tri tjedna i dobila sam termin za skoro dva mjeseca iako je rok odgovora na mail tri do pet dana i te pretrage nisu zafrkancija, tako da...
    Posljednje uređivanje od Tanči : 22.06.2023. at 17:50

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Al da, cekala sam u toj situaciji, kad nisu bili zivotno ugrozeni. Kad su bili, odma smo stizali na pregled regularnim putem. Sad, mozda ovo moje njihovo lose nije bilo dovoljno lose po tvojim standardima.
    Al nije da nista ne radis u medjuvremenu. Slusas savjete pedijatrice. Ili, ako bas treba, odvedes ih na pregled u drugi grad. Neko vrime su npr. djecu iz Splita uredno slali u Knin na preglede kod pulmologa.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Evo meni je čudno da ste stizali odmah na pregled.
    Ovisi o dijagnozi i položaju zvijezda ili...?
    Ja sam s hrpom vrlo loših dijagnoza redovnim putem dobivala narudžbe za najmanje tri mjeseca, a s Rebra, koji jedino rade u RH meke pretrage za bubrege, su mi se povratno javili mailom nakon tri tjedna i dobila sam termin za skoro dva mjeseca iako je rok odgovora na mail tri do pet dana i te pretrage nisu zafrkancija, tako da...
    Na hitnu kad bi dosli bi stizali na pregled. Kad je jednom bilo bas lose, ostavili su ga i izlijecili. Kad je suprug kao mladji bio jako lose - isto su ga odma primili i obradili i stavili na terapiju.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ali i dalje je ovo tema o vezi za vrtic. A ne o vezi za spasit zivot.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Al nije da nista ne radis u medjuvremenu. Slusas savjete pedijatrice. Ili, ako bas treba, odvedes ih na pregled u drugi grad. Neko vrime su npr. djecu iz Splita uredno slali u Knin na preglede kod pulmologa.
    Iz iz Zagreba, iz Instituta za tumore su slali na MSCT u Krapinske toplice. MOj muž je išao puno puta.
    I ja sam išla u Krapinske i fizijatru i na UZV dojke. Redovnim putem i bez ikakve veze.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nije po mojim standardima, nego liječničkim, ali ima toliko djece u tim stanjima da se mjesecima čeka na red.

Nemam ti što odgovoriti što ne znaš i sama, naravno da ima ljudi koji traže vezu bez potrebe, samo želim reći da vjerujem da bi je i ti potražila da ti je teško i osjećaš se bespomoćnom pa mi tvoje prodike i moraliziranja nemaju težinu ni smisao, koliko vidim, ne samo meni.
    Posljednje uređivanje od n.grace : 22.06.2023. at 17:54

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Na hitnu kad bi dosli bi stizali na pregled. Kad je jednom bilo bas lose, ostavili su ga i izlijecili. Kad je suprug kao mladji bio jako lose - isto su ga odma primili i obradili i stavili na terapiju.
    A daaaa, Hitna!
    Sve je jasno.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Nije po mojim standardima, nego liječničkim, ali ima toliko djece u tim stanjima da se mjesecima čeka na red.

Nemam ti što odgovoriti što ne znaš i sama, naravno da ima ljudi koji traže vezu bez potrebe, samo želim reći da vjerujem da bi je i ti potražila da ti je teško i osjećaš se bespomoćnom pa mi tvoje prodike i moraliziranja nemaju težinu ni smisao, koliko vidim, ne samo meni.
    A kako nema, kad sam i ja bila medju onima koji su nastradali jer su drugi povukli vezu? I ne samo ja. Eto to meni nema smisla. Brani se povlacenje veze za vrtic, a tu u zg vam je 3000 djece s uvjetima ostalo neupisano. Zasto? Zato sto roditelju nisu imali vezu, ili zato sto je nisu povlacili. Eto, meni je to tuzno.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Ja ne vjerujem da bi bilo tko čekao u vezi ozbiljnog problema i svog djeteta. Uopće ne mora biti životno ugroženo da bi problem bio ozbiljan. Moje najmlađe dijete ima urođeni problem sa sluhom. Za neke pretrage je red čekanja u bolnici bio i po godinu dana. Odustali od toga, krenuli privatno. Bolja situacija, ali isto se dugo čekalo na neke preglede i pretrage. Pa smo povlačili veze i za te privatnike. I za preglede i za terapije i vježbe. Ne znam šta smo drugo trebali, pustit da dijete dobije terapiju i slušne aparatiće s 5 godina? Da progovori sa 10 ili nikad?

Ne bi mi palo na pamet u startu zakidati dijete koje već ima teškoće, a znam da i drugi roditelji idu preko veze. Sve dok se to ne iskorijeni, a neće još dugo, svako će se snalaziti kako može, pa tako i ja, pogotovo za svoju djecu.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zašto ti je tužno kad si sama napisala da nema mjesta za sve? Ne bi bilo ni da nitko nije povukao veze.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ne vjerujem da bi bilo tko čekao u vezi ozbiljnog problema i svog djeteta. Uopće ne mora biti životno ugroženo da bi problem bio ozbiljan. Moje najmlađe dijete ima urođeni problem sa sluhom. Za neke pretrage je red čekanja u bolnici bio i po godinu dana. Odustali od toga, krenuli privatno. Bolja situacija, ali isto se dugo čekalo na neke preglede i pretrage. Pa smo povlačili veze i za te privatnike. I za preglede i za terapije i vježbe. Ne znam šta smo drugo trebali, pustit da dijete dobije terapiju i slušne aparatiće s 5 godina? Da progovori sa 10 ili nikad?

Ne bi mi palo na pamet u startu zakidati dijete koje već ima teškoće, a znam da i drugi roditelji idu preko veze. Sve dok se to ne iskorijeni, a neće još dugo, svako će se snalaziti kako može, pa tako i ja, pogotovo za svoju djecu.
    Pa Riri, dijete nije bilo životno ugroženo, trebala si čekati.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Di je ta granica u drugom smjeru? Kad ovaj momak sto se mercedesom zabio u ljude dobije manju kaznu jer je netko njegov povukao vezu, netko tko ga voli i vidi u njemu perspektivu, i smatra da ce ga zatvor unistit, je li i to u redu. Vidjeno vec mnogo puta.

Jel u redu da povlacis vezu da bi bio uz dijete u bolnici, a broj kreveta za roditelje je ogranicen. I bit ce samo onaj s vezom, a ne onaj koji je najpotrebniji djetetu.

A znamo i kako sr dobar dio drzavnih poslova daje... onome s jacom vezom - al i taj s jacom vezom ima djecu, kredit, tmurnu buducnost bez posla.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Zašto ti je tužno kad si sama napisala da nema mjesta za sve? Ne bi bilo ni da nitko nije povukao veze.
    Tuzno mi je, jasno da je tuzno. Prvo sto nema mjesta za sve (da i to je tuzno) a drugo sto se mjesta dijele preko veze.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni je tužno kad netko ne čeka na red mjesecima, već ode na Hitnu i "tamo sve obave", a ovdje moralizira o povlačenju veza i sl.
    Hitna je za hitna stanja, a ovo su hitna stanja:

• naglo nastale poteškoće u disanju
    • gušenje stranim tijelom
    • zastoj rada srca i disanja
    • gubitak svijesti
    • iznenadna bol u prsnom košu
    • iznenadno ubrzanje, usporenje rada srca ili nepravilni otkucaji srca
    • grčevi (konvulzije)
    • otežan govor, slabost ili oduzetost dijela tijela, iskrivljenost lica
    • ozljede nastale u prometnim nesrećama i ostale iznenadno nastale ozljede (padovi s visine / životinjski ugrizi / ubodi/prostrijeli…)
    • neuobičajeno krvarenje na bilo koji od prirodnih otvora tijela
    • opekline
    • udar električne struje ili groma
    • pothlađivanje, toplinski udar
    • utapanje
    • otrovanje lijekovima / narkoticima / kemikalijama
    • jaka alergijska reakcija
    • iznenadna i neuobičajena bol (jaka glavobolja, jaka bol u prsima / trbuhu / leđima)
    • iznenadne promjene ponašanja koje dovode u opasnost bolesnika ili okolinu (pokušaj samoubojstva / ubojstva…)

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

A cuj, privatnik je privatnik. To su bitno drugacija posla od drzavnih lijecnika. On je odradio vise taj dan i dobio vise novaca. Njegov izbor

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je tužno kad netko ne čeka na red mjesecima, već ode na Hitnu i "tamo sve obave", a ovdje moralizira o povlačenju veza i sl.
    Hitna je za hitna stanja, a ovo su hitna stanja:

• naglo nastale poteškoće u disanju
    • gušenje stranim tijelom
    • zastoj rada srca i disanja
    • gubitak svijesti
    • iznenadna bol u prsnom košu
    • iznenadno ubrzanje, usporenje rada srca ili nepravilni otkucaji srca
    • grčevi (konvulzije)
    • otežan govor, slabost ili oduzetost dijela tijela, iskrivljenost lica
    • ozljede nastale u prometnim nesrećama i ostale iznenadno nastale ozljede (padovi s visine / životinjski ugrizi / ubodi/prostrijeli…)
    • neuobičajeno krvarenje na bilo koji od prirodnih otvora tijela
    • opekline
    • udar električne struje ili groma
    • pothlađivanje, toplinski udar
    • utapanje
    • otrovanje lijekovima / narkoticima / kemikalijama
    • jaka alergijska reakcija
    • iznenadna i neuobičajena bol (jaka glavobolja, jaka bol u prsima / trbuhu / leđima)
    • iznenadne promjene ponašanja koje dovode u opasnost bolesnika ili okolinu (pokušaj samoubojstva / ubojstva…)
    Nisam nikad osla na hitnu, a da nije bilo hitno. Osim s prvim par puta kao s bebom - al to valjda ide s prvim djetetom. A to kad su ga obradili bilo je kad je ostao tjedan dana u bolnici, i ne, to nije bio problem koji je imao ranije.

I nazalost, svaki put sam isla zbog stavki s ovog popisa.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 22.06.2023. at 18:11

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kako itko moze korupciju, mito, vezu smatrati normalnim, svakodnevnim ponašanjem? To mene čudi.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tanči, nisu samo to hitna stanja, moja mlađa curica je s mjesec dana starosti dobila temperaturu 37.4, bila jako uspavana - imala jaki uroinfekt, isti čas su je hospitalizirali i počeli terapiju antibiotikom. Ne smijem ni pomisliti što bi se dogodilo da nismo bili otišli na hitnu (što nam je potvrdio i pedijatar).

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako itko moze korupciju, mito, vezu smatrati normalnim, svakodnevnim ponašanjem? To mene čudi.
    Nitko ovdje to ne smatra normalnim ponašanjem, gdje si to pročitala?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

U tvojim postovima

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U tvojim postovima
    Onda ne razumiješ sto pisem, tvoj problem.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa svakodnevno je. To ne znači da je normalno i da bilo tko misli da to tako treba.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Onda ne razumiješ sto pisem, tvoj problem.
    Mislim da razumijem, pises da u nekim situacijama covjek nema izbora nego povuc vezu. No, koliko ljudi u RH povlace veze, reklo bi se da su svi stalno u takvim situacijama. Za sve se moze nac opravdanje.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pa svakodnevno je. To ne znači da je normalno i da bilo tko misli da to tako treba.
    Ma ne, Riri. Jadranka i Beti bi godinu dana čekale pregled djeteta s oštećenjem sluha.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Al nije jedini dio nacina da to nestane, taj da vrtic X prestane primat djecu preko veze. Nacin da to nestane je i da ljudi prestanu povlacit veze. Potrebno je i jedno i drugo. No, to se nece dogodit, ni jedno ni drugo. Al to ne znaci da mene to ne moze ljutit :D

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ma ne, Riri. Jadranka i Beti bi godinu dana čekale pregled djeteta s oštećenjem sluha.
    Ni ti ne razumijes sto ja pisem.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ne svakodnevno jednom čovjeku, nego svakodnevno općenito. Pa jasmo sam napisala.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tanči, nisu to jedini razlozi za hitnu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •