Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Šav od epi i vožnja auta

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Šav od epi i vožnja auta

Radili su mi epiziotomiju i imala sam 6 šavova. Sad je prošlo 3 i pol tjedna od poroda i mislim da mi svi šavovi još nisu otpali. Rana me ne smeta ni ne boli (skoro i nije), sjedim normalno i pitam se mogu li početi voziti auto ili bi još nešto moglo popucati?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako mozes normalno sjedit na nekom stolcu u kuhinji ili fotelji u dnevnoj sobi ja fakat ne znam zakaj ne bi mogla u autu

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

al muki nije bas isto, jer dok vozis pomices noge naprijed-natrag pa mozes iziritirati sav. barem se meni tako cini.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

i meni se činilo da ak mogu sjediti, da mogu i voziti, al nije bilo baš tako; ja sam imala strašno veliki rez i kad sam već solidno sjedila i hodala, bio mi je, npr., problem kuplung stisnuti do kraja :/

probaj par krugova oko kvarta, vidjećeš odmah kak ti ide

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako misliš da ti nisu otpali šavovi? Ili ja nisam dobro pročitala.
    Uglavnom, ako normalno sjediš možeš i voziti, ja sam imala epi na prvom porodu i vozila sam već za nekih desetak dana. Za tri tjedna sam i rolala. Ma sigurno je to već zaraslo.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa
    Kako misliš da ti nisu otpali šavovi? Ili ja nisam dobro pročitala.
    .
    Iz rodilišta sam izašla ležeći, nisam sjedila 25 dana, dva puta su mi vadili šavove i to nakon tri tjedna i nakon četiri i pol (one koje nisu izvadili prvi put), a oba sam se puta odvezla sama do ginekologa.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Šavovi su mi otpali prije par dana i ja sam danas vozila krug oko kvarta i bilo je sve OK.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja sam pocela raditi 28 dana nakon poroda, svaki dan sam se vozila na posao i nije bilo problema. By the way rana od epi je bila ogromna ali eto vidim i sama si probala pa je onda vjerovatno sve OK.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •