Stranica 26 od 44 PrviPrvi ... 16242526272836 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Kako nisu na uputnicu kad postoje punktovi za antigenske:

https://www.zagreb.hr/en/vazna-obavi...-testir/173169

Je l te na ovim punktovima samo plaćaju?
    Ja sam dobila uputnice za antigenski za cure, ali termin bi mi bio 12. dan pa se nisam htjela ni naručiti.

Inače nikako ne mogu dokučiti zašto mi je za dvoje djece dala antigenski uputnicu, a samo za jedno PCR, a termin na koji smo prvo bili naručeni je bio 8. dan. Koja je šansa da će 8. dan biti pozitivne na antigenskom, jako mala, zar ne?

I onda im lupi 20 dana izolacije. Sto je u najmanju ruku roditelju 10 dana bolovanja na dijete. Je l to ide na državu ili poslodavca? Ako na državu, je l jeftiniji 1 PCR test ili 10 dana bolovanja? Ne kužim stvarno…

Je l još netko čuo u zadnja 2 tjedna da mu Dr nije htio dati PCR uputnicu?
    Bubilo, već smo ti rekli Mijenjaj pedijatricu.
    Koliko shvaćam, imaš vrlo rizično dijete doma. I koliko shvaćam, ne zovete pedijatricu za svaku glupost već kad imate stvarne probleme, a ona se s vama lopta i komplicira vam život. Nisam za traženje svega i svačega od liječnika, ali u vašoj situaciji bi svaki normalan liječnik dao PCR uputnicu. Pa niste tražili MR mozga nego PCR za dijete sa simptomima u situaciji u kojoj je neki član iste obitelji pozitivan. Ako to nije kriterij za PCR, onda ne znam što je.

Olakšaj si život za ubuduće i nađi nekog manje hirovitog.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene u klubu opet imam koronu.
    Dakle krajem trvanja 2021. sam imala koronu, drugu dozu sam dobila krajem kolovoza.

Od simptoma samo skakljanje u grlu. Uvjerena sam da sam se prehladila na trcanju.
    Ali zbog situacije doma provjerih par puta. Danas imam pozitivan kucni.
    Tek u pon mogu zvati lijecnika. Da nemamo kronicara u kuci ne bih se testirala vise puta doma. Vec bih nakom prvog ostala na prehladi.
    A danas crta na testu nije jaka. Slaba je al je tu.
    Spajalice, jako mi je žao. Nadam se da će proći brzo i lako.
    Smijem li pitati, koji dan od početka simptoma ti je bio pozitivan kućni test?

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Nikakve. Kao ni na Pfizera. I ja i MM smo legli na kauč i čekali nuspojave da dođu ali ništa.
    Možda zericu trulije i umornije nego inače, vjerojatno autosugestija.
    Ajme, oprostite na nizu, ali ovo sam sinoć previdjela, a duhovito je skroz
    Hvala na odgovoru, Argente.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo kod poznanice sin 7 god imao koronu, ona i muž cijepljeni i negativni, potvrđeno i pcr.
    Nije da svi dobiju

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Inače, Britanci od ponedjeljka 17. 1. skraćuju izolaciju na 5 punih dana (prvi dan simptoma je nulti dan), pod uvjetom da su testovi na dan 5 i dan 6 negativni i da nema temperature. Kažu još i ovo:
    "Individuals who are still positive on their rapid lateral flow tests must stay in isolation until they have had 2 consecutive negative tests taken on separate days.
    This will support essential public services and keep supply chains running over the winter. "
    Pretpostavljam da će ih i druge zemlje slijediti.
    Evo tekst: https://www.gov.uk/government/news/s...tive-lfd-tests

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Cjepljenje ne štiti samo i nužno od zaraze nego i od teških simptoma.
    Sve znam,ali da je cijela obitelj pelcovana i svi pozitivni, i mladi i stari to mi ipak ne ide u glavu

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Sve znam,ali da je cijela obitelj pelcovana i svi pozitivni, i mladi i stari to mi ipak ne ide u glavu
    Pa valjda obitelji dijele imunitet . Pogledaj kod Lili - ona i djeca ništa, kod mene svi dvaput .

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Dota prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo, već smo ti rekli Mijenjaj pedijatricu.
    Koliko shvaćam, imaš vrlo rizično dijete doma. I koliko shvaćam, ne zovete pedijatricu za svaku glupost već kad imate stvarne probleme, a ona se s vama lopta i komplicira vam život. Nisam za traženje svega i svačega od liječnika, ali u vašoj situaciji bi svaki normalan liječnik dao PCR uputnicu. Pa niste tražili MR mozga nego PCR za dijete sa simptomima u situaciji u kojoj je neki član iste obitelji pozitivan. Ako to nije kriterij za PCR, onda ne znam što je.

Olakšaj si život za ubuduće i nađi nekog manje hirovitog.
    Za to bolesno dijete mi je i dala PCR, za drugo dvoje nije… istražujem prvo kako se to dogodilo .
    A i ne bih ju bas zbog tog bolesnog djeteta lako mijenjala, ja nju inače svaki mjesec zovem više puta za sto uputnica, recepata, ispričnica zbog pregleda u bolnici i slično. I baš taj spomenuti MR mozga mi je dijete dobilo termin za cca mjesec dana (a nemam nikakvu vezu ili slično), a znam da se čeka inače godinama.

Samo pokušavam shvatiti što se desilo .

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Sad sam primjetila zanimljivost u ovom gore priopćenju. Piše:
    "The rules for contacts have not changed. Fully vaccinated individuals who are identified as contacts of someone with COVID-19 should take daily rapid lateral flow tests for 7 days but are not legally required to self-isolate. Unvaccinated contacts are legally required to self-isolate for the full 10-day period."

Dakle, cijepljeni bi nakon kontakta s nekim tko ima Covid trebali raditi brzi test svaki dan 7 dana nakon kontakta, ali ne trebaju biti u samoizolaciji.
    Necijepljeni su 10 dana u izolaciji.
    Zanimljivo mi je kako oni preporučuju brzi test SVAKI DAN kroz sedam dana. Zna li netko kako je u drugim državama?

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Za to bolesno dijete mi je i dala PCR, za drugo dvoje nije… istražujem prvo kako se to dogodilo .
    A i ne bih ju bas zbog tog bolesnog djeteta lako mijenjala, ja nju inače svaki mjesec zovem više puta za sto uputnica, recepata, ispričnica zbog pregleda u bolnici i slično. I baš taj spomenuti MR mozga mi je dijete dobilo termin za cca mjesec dana (a nemam nikakvu vezu ili slično), a znam da se čeka inače godinama.

Samo pokušavam shvatiti što se desilo .
    Ne znam ti reći što se dogodilo. Možda štedi...možda nije shvatila da i druga djeca imaju simptome.... ne znam. Ako ti je dobra inače, možda je ovo samo bio nehotični previd...ne znam.
    Ali mogu ti reći da sam ja bila na MR mozga 4 dana nakon uputnice, onda kad je trebalo hitno (a isto nisam imala nikakvu vezu). Sada, kada nije hitno, termin je nakon godinu dana, naravno, točno kako je i pisalo u preporuci.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo i mene sretnice, od jučer pozitivna. Prvi simptomi u četvrtak navečer, temperatura, bolovi, preznojavanje. Ujutro napravila kućni, kasnije sin i ja u labosu (100kn) brzi test.
    Mladji sin zasada ništa, nije ni u izolaciji jer je cijepljen prije tri mjeseca

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

U srijedu sam bila na nekoj mini ligi. Trcala sam navecer. Nije bas toplo bilo. Ujutro me skakljalo grlo. Mislila sam da je od trcanja ali zbog specificne situacije sam se testirala. Bila sam negativna. Jutros pozitivna. Ali crta je blijeda. Ali je tamo.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kosjenka, nadam se da ce brzo proci. I tebi, spajalice, sve najbolje. Kud drugi put, kvragu.

Mi smo jutros obavili PCR. Valjda ce potvrditi sve silne negativne antigenske.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala.
    A gle obje BB su se pocastile pa i ja za njima povodljiva

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kar držim fige da tako bude.
    Meni četvrtak na petak temperatura i jaki bolovi, jučer glavobolja, danas rasturaju ledja. Slaba sam još ali ide na bolje.
    Prvorodjenom je puno lošije, još šapuće, grlo ga boli i jako je slab. Od utorka ga drži.
    Spajalice sretno
    Posljednje uređivanje od Kosjenka : 15.01.2022. at 19:27

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Spajalice, zelim ti da brzo prodje. I mene vec nekoliko dana skaklja grlo, svi testovi negativni pa se nadam da je isto dahtanja za vrijeme trcanja ili sam skupila vrticki virus. Testirao se i mm i isto je negativan. Meni je vazno da ne skupim nesto jer trebam dobiti booster u srijedu. U zadnje vrijeme svima oko nas koji su pozitivni su covid donijela djeca iz skole.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sad sam primjetila zanimljivost u ovom gore priopćenju. Piše:
    "The rules for contacts have not changed. Fully vaccinated individuals who are identified as contacts of someone with COVID-19 should take daily rapid lateral flow tests for 7 days but are not legally required to self-isolate. Unvaccinated contacts are legally required to self-isolate for the full 10-day period."

Dakle, cijepljeni bi nakon kontakta s nekim tko ima Covid trebali raditi brzi test svaki dan 7 dana nakon kontakta, ali ne trebaju biti u samoizolaciji.
    Necijepljeni su 10 dana u izolaciji.
    Zanimljivo mi je kako oni preporučuju brzi test SVAKI DAN kroz sedam dana. Zna li netko kako je u drugim državama?
    U ovoj sigurno nije tako. Posebno je zanimljivo u zdravstvenim ustsnovama. Mi imamo posebna pravila. Kod nas se izoliraju samo dokazano pozitivni . Po svemu sudeci za pola godine predvidam ce i pozitivni raditi normalno uz masku.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Držite se svi sa teškim simptoma.

Ja sam se probudila s nečim u grlu 6. dan nakon što su ostalima u kući krenuli simptomi. Napravila kućni test taj dan, ali je bio negativan. Napravila 3. dan kućni - pozitivan. PCR 6. dan pozitivan.

MM je dobio simptome dan nakon djece, njemu je navečer kućni bio pozitivan.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kosjenka, kako te bole ledja, cisto da znam skuzit kad je dobijem, mene svako jutro bole ledja ol lumbalni il torakalni, al prodje za 10 min. Koji dio.boli, cijela? Tu bol ledja dosta njih navodi i ispada da je ona "gubitak njuha" ove varijante.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja sestra je bola.zarazena u jesen 2020. Njoj je pocelo s ledjima. I puno njih je imalo.slican simptom.
    Tako da.meni to.ne zvuci novo.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ina od sredine prema gore. Lumbalni dio ne.
    Noć prije PMS bolovi, ali mene to uvijek s temperaturom poprati.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

U srijedu sam bila na nekoj mini ligi. Trcala sam navecer. Nije bas toplo bilo. Ujutro me skakljalo grlo. Mislila sam da je od trcanja ali zbog specificne situacije sam se testirala. Bila sam negativna. Jutros pozitivna. Ali crta je blijeda. Ali je tamo.
    Hvala puno na odgovoru. Zanimalo me je koji si dan bila pozitivna jer svima oko mene bude prvih dan-dva-tri negativno, pa tek poslije pozitivno, ako i tad ( mislim na brze testove). Tako da se očito treba ponoviti više puta i/ili testirati 5-7 dan, ako se hoće biti siguran.
    Želim ti da ti bolest bude blijeda poput crtice.
    I tebi Kosjenka isto. Sretno objema!

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    U ovoj sigurno nije tako. Posebno je zanimljivo u zdravstvenim ustsnovama. Mi imamo posebna pravila. Kod nas se izoliraju samo dokazano pozitivni . Po svemu sudeci za pola godine predvidam ce i pozitivni raditi normalno uz masku.
    A znam da u ovoj nije

Bojim se i ranije, ako nastavimo s ovakvim brojevima, neće imati tko raditi...

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Mojima je pomagala toplina za leđa, malo bi im umirila bol.

Kosjenka, žao mi je što ti je prvorođenom loše. Nadam se da će od sada i njemu krenuti na bolje.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Po Americi, sve cesce, pozitivni zdravstveni radnici bez simptoma smiju nastaviti s radom uz KN95 i na odjelima gdje brinu o potvrdjenim slucajevima kovida. Omikron se brzo siri, nema tko raditi, hebi ga.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala.
    A gle obje BB su se pocastile pa i ja za njima povodljiva

Mi smo svi dobro, a s obzirom na prethodnu izlozenost (ovaj tjedan) i vjerojatno opcenitu izlozenost jer ne sjedimo doma (iako smo vani samo u KN95, svi)... sve si mislim da bi mozda bilo zgodno da na rezultat PCR-a dodje pozitivan pa da se rijesimo i ovog (na neko vrijeme barem). S druge strane, kvragu, to skroz nije razumno zeljeti. :upomoc:

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Kosjenka, kako te bole ledja, cisto da znam skuzit kad je dobijem, mene svako jutro bole ledja ol lumbalni il torakalni, al prodje za 10 min. Koji dio.boli, cijela? Tu bol ledja dosta njih navodi i ispada da je ona "gubitak njuha" ove varijante.
    ina, bol u krizima (i listovima/nogama) je bio masovni simptom korone prije Delte, takodjer. Tako da je sve to relativno. Sumnjam da ces bas po necemu skuziti da je to to.

EDIT: Vidim da spajka sad isto pise. Da ne dodam jos jedan ina-niz.
    Posljednje uređivanje od Kaae : 15.01.2022. at 22:51

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

10. dan od pojave simptoma… curka ima pozitivan PCR .

Najbolje potrošenih 550 kn ikad!!! .
    je l ovo moguće da ćemo za pozitivan koronski test čestitati?!
    ja se samo nadam da su simptomi prošli i da je dijete ozdravilo

znači ima nade da i mojima bude pozitivan test nakon puno dana od simptoma ...

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Čestitamo na izlasku iz izolacije 12 dana ranije .

Simptome je imala samo prva dva dana.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nema mala obavezu još ostati doma?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Spajka, Kosjenka,
    Cuvajte se curke, drzim.fige dabude blago i brzo prodje!

Ina33, udara u onaj dio ledja na koji si inace slaba, tako je bilo kod mojih prijateljica. E sad mozes shvatit anegdotalno ili ne, al ona koju muci lumbalni dio tu joj je udarilo,a ova koju muci inace zbog visine, skolioze i drzanja gornji dio ledja i ramena, nju je lupilo na taj dio ledja.

Znaci tamo di si inace najslabiji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Po Americi, sve cesce, pozitivni zdravstveni radnici bez simptoma smiju nastaviti s radom uz KN95 i na odjelima gdje brinu o potvrdjenim slucajevima kovida. Omikron se brzo siri, nema tko raditi, hebi ga.
    Da, baš sam i ja to htjela napisati

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajme ja samo dobivam info o pozitivnima,ovo sad je bas eskaliralo

Moj malac 6.dan od kontakta nema nikakve simptome

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Otišla sam ujutro na Velesajam. Gužve nema

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Nema mala obavezu još ostati doma?
    Nema, proslo je 12 dana od pocetka simptoma.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Kako ti tumačiš blijedu crtu?
    I mom sinu je blijeda, prvi pozitivan test u obitelji

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Spajka ce pojasniti sto je za nju blijeda crta. Kod nas je bila blijeda da se pitas jel stvarno tamo ili haluciniras pa ti se pricinjava
    U nasem slucaju se potvrdilo da nam se nije pricinjavalo.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    I kod nas prvi kucni. Jer kad sam prvi put imala.koronu nisu postojali na nasem trzistu.

Po meni blijeda crta je niska konc uzorka. E sad jel ja imam nizu konc. ili pak sam slabo uzorkovala ne znam.

I dalje da se nosam testirala ne bih nikad rekla da imam koronu. Narocito s prethodnim iskustvom. Ovako sam samo prehladjena zarobljena u sobi.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Moja su leđa ipak bila samo leđa, jučerašnji PCR - danas rano ujutro već negativan nalaz na e-građani.

Ovo s terminima testova 8., 12. dan i sl., pa to zaista nema smisla, uludo bačen novac (o troškovima bolovanja za dječje SI da ne pričamo). Trenutno smo u obitelji dvoje s tri doze (MM i ja), dvoje s dvije (starija djeca) i jedno necijepljeno koje svako toliko završi u SI. Zaista ne želim o tome ozbiljno razmišljati, ali moram priznati da mi se ideja da se ona zarazi pa "odradi" uopće više ne čini toliko strašnom (ne dolazi u obzir namjerno zaražavanje, nego ono, ako se desi neće biti kraj svijeta, zavidimo lagano onoj djeci koja iako je škola online mogu izaći...).

Dota, da, živim u ovom gradu i zapravo je jedina kolektivna pripadnost koju intenzivno osjećam upravo ova, vezana za ovaj grad (i lijep i ružan, sa svim prednostima i manama) i mislim da bih uvenula kao biljka bez vode da me na duže presele negdje drugdje.
    Posljednje uređivanje od Riječanka : 16.01.2022. at 12:21

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Rijecanka, nisi jedina kojoj vise nije strasna ideja da im se djeca zaraze i to "odrade" (ne namjerno naravno). Na tragu smo istih razmisljanja.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    https://inews.co.uk/news/faint-line-...lained-1373774
    " According to the gov.uk website, when a person has low levels of virus in their system lateral flow tests are less sensitive than other tests such as PCR at detecting it. In some cases, a faint second line appears on the test. Government guidance is clear that “… even faint lines, shows the test is positive”.
    It adds: “Result lines may appear smudged or faint, but they are still valid results and must be reported.”

Ali, kažu i ovo:
    "NHS A&E doctor Nathan Hudson-Peacock posted on social media earlier this month that, in his view, a faint second line might not necessarily mean a positive result.
    He said a positive line should appear within 30 minutes of undertaking the test and a second line which appears after the 30-minute window may not indicate a positive result.

Dakle, ukratko: prema UK vladi, i blijeda/zamrljana/ bilo kakva crtica je pozitivan test. Ali nemoj očitavati nakon što prođe 30 minuta, onda može pokazivati i lažni pozitivni rezultat.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Riječanka, super za negativan test.

Divan ti je grad (sa svim prednostima i manama, naravno). Ponekad razmišljam da bih živjela tamo... ima more, a dovoljno je velik i kozmopolitski i ima sadržaja da ne uvenem... plus je blizu i Zg i Ljubljane i Istre... i aerodroma ... ma svega. Jedino me odbija što je na vrlo potresnom području, dosta mi je potresa za pet života ...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Rijecanka, nisi jedina kojoj vise nije strasna ideja da im se djeca zaraze i to "odrade" (ne namjerno naravno). Na tragu smo istih razmisljanja.
    Bogme i ja sam skoro tu... Koliko god me strah

Jel netko od vas imao dijete pozitivno,a da je bilo asimptomatski?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

I kod nas prvi kucni. Jer kad sam prvi put imala.koronu nisu postojali na nasem trzistu.

Po meni blijeda crta je niska konc uzorka. E sad jel ja imam nizu konc. ili pak sam slabo uzorkovala ne znam.

I dalje da se nosam testirala ne bih nikad rekla da imam koronu. Narocito s prethodnim iskustvom. Ovako sam samo prehladjena zarobljena u sobi.
    Ja sam imala sve iste simptome kao on, samo dosta blaže. Triput cijepljena. Sad sam samo umorna. Moj test je bio negativan, a neću ponavljati jer sutra imam PCR.

Hvala zhang, spajka i Dota.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku

Nije dijete nego moj brat bez simptoma , a imao koronu. U smjeni je imalo par njih pa su iz ostatka napravili na slijepo test

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku

Ja ne, al znam puno takvih slucajeva oko sebe. Nije to nista neobicno dapace.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Vrci, MM i ja smo oboje bili pozitivni i asimptomatski

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Djeca i ja smo negativni na PCR-u. Izgleda da je i vjecna prehlada kceri na zalasku, mozda je i skroz zavrsilo. I dalje me cudi da nitko nije dobio.

Blijeda crta na testu je pozitivan test, kao i svaki drugi. Ovo sto spajka kaze je vjerojatno to, niska koncentracija proteina ili zbog toga sto je u nosu bas tako ili zbog loseg uzorka. Nas BinaxNOW test je pozitivan isti cas kad se namoci kod zarazenih osoba. Kod frendicinog sina, pozitivnog 22.11. i 13.1. je oba puta testna linija daleko tamnija od kontrolne, cak. Propalo nam je obiteljsko druzenje zbog toga, opet. Bas nas prati takva sreca od pocetka pandemije. :/

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Klinac negativan iz sline,ja pozitivna iz nosa. Samo me grlo boli malo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •