Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    I dalje se ne testirate nakon kontakata i/ili blagih simptoma?
    Kaae, možda su kod vas testovi jeftiniji, kod nas baš i nisu toliko jeftini ...
    Ja sam do sada potrošila najmanje 1000kn na testove... (+ bilo je još testiranja i na uputnice)
    Sad samo testiram ako imamo simptome, a to se zaredalo zadnja dva mjeseca (prehlade? tko će ga znati... bili i na PCR isto negativni...)

Ako mi ovdje koje stvarno provodimo mjere, cijepljene smo i djeca nam (ja dobila datum za booster), radimo online, ne vozimo se javnim prijevozom, ne možemo se stalno testirati nakon svakog kontakta, ne treba se čuditi ako se drugi uopće ne testiraju.
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 29.11.2021. at 12:16

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Kaae, možda su kod vas testovi jeftiniji, kod nas baš i nisu toliko jeftini ...
    Ja sam do sada potrošila najmanje 1000kn na testove... (+ bilo je još testiranja i na uputnice)
    Sad samo testiram ako imamo simptome, a to se zaredalo zadnja dva mjeseca (prehlade? tko će ga znati... bili i na PCR isto negativni...)

Ako mi ovdje koje stvarno provodimo mjere, cijepljene smo i djeca nam (ja dobila datum za booster), radimo online, ne vozimo se javnim prijevozom, ne možemo se stalno testirati nakon svakog kontakta, ne treba se čuditi ako se drugi uopće ne testiraju.
    1000 kn?! Ajme, to je stvarno puno.

A što, ako su svi prehlađeni doma? Testirate li se svi? Ili samo najprehlađeniji?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •