-
Osoblje foruma
Kutija antigenskih testova (2 komada u kutiji) kosta oko $24 u ljekarni ili $14 u Sam's Clubu, sto funkcionira na principu Metroa. Ne zbrajam koliko smo potrosili, ali prakticki u svakom trenutku imamo doma 3-4 kutije. Boca od pola galona mlijeka je oko $4 - 5, cisto za referencu.
Jasno mi je da nije super jeftino, ali nama je prioritet, ako treba i naustrb neceg drugog. Stvarno testiramo na svaku potencijalnu izlozenost (ako je potvrdjena, onda sigurno i PCR) i na svaku iole bezazlenu zdravstvenu tegobu. Temperature, jasne prehlade, opet PCR.
Antigen je stvarno poprilicno tocan, pogotovo uz bilo kakav simptom. Prosli vikend je cijeli jedan peti razred u nasoj skoli zavrsio na online nastavi jer su cetiri obitelji relativno rutinskom kontrolom doma pronasle kovid kod cetiri djevojcice (prvo jedna, a onda su zvali drige roditelje). Sve cetiri su bile asimptomaticne, alo je prva saznala za potencijalni kontakt van skole pa je tako krenulo.
Stvarno bi mi u ovom trenutku bilo nezamislivo da slegnem ramenima i kazem da je to samo cureci nos ili samo malo glavobolje.
(Kod nas je PCR dostupan bez ikakvih vratolomija. Nikakve uputnice nam ne trebaju. Osim nedjeljom, trenutno je nedjeljom prakticki nemoguce otici na test bez odlaska lijecniku.)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma