Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja danas vodim svoju frisku sestogodisnjakinju na prvu dozu. Nije mi svejedno, ali preduracemo <3
    Ona je dosta velika, to me malo tesi. Sigurno ima zgoljavih desetogodisnjaka koji su njene mase, a i visinom se istice.

Svimbalo, ja znam zenu koja je pretrpela slog kao posledicu kontracepcije. Odavde je.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    Ja danas vodim svoju frisku sestogodisnjakinju na prvu dozu. Nije mi svejedno, ali preduracemo <3
    Ona je dosta velika, to me malo tesi. Sigurno ima zgoljavih desetogodisnjaka koji su njene mase, a i visinom se istice.

Svimbalo, ja znam zenu koja je pretrpela slog kao posledicu kontracepcije. Odavde je.
    Od nasih poznatih, sto bliskih, sto onako ovlas, jedno jedino dijete je s temperaturom nakon 24h nakon druge doze (100.8F najvise). Ona je u CA i omanja je svjeza devetogodisnjakinja. Drugi nisu imali nista ni nakon prve, a ni nakon druge doze.

Moji idu sutra po drugu dozu. P je jos uvijek petogodisnjakinja, ima cijelih 102 cm i 15.5 kg.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    budući da smo na temi na kojoj se ne propituje svrhovitost cijepljenja, dopustit ću si malo osobnog dojma
    prije par tjedana se moj dvanaestogodišnjak cijepio i tu noć mi je muž bio na putu
    ne da mi nije bilo svejedno nego sam frendicu liječnicu molila da me tješi, tj pitala sam ju trebam li ga provjeravat po noći, što je najgore što se može dogoditi itd.
    moja tjeskoba je većim dijelom bila uzrokovana time što je odgovornost tu noć bila potpuno na meni, da je mm bo tu, vjerujem da ne bih toliko paničarila. Naravno, sve je prošlo ok.
    uglavnom, skroz razumijem taj osjećaj kad ti nije svejedno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •