Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2184

Tema: Cijepljeni protiv COVID-a i oni koji to žele postati, informacije o testiranjima....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Super, dobro je znati, ako čovjeku zatreba. MM je platio puno više, al bila je hića.
    Ma ne vjerujem da ima tako brzo termina tamo kad su jeftini tako… ja sam zvala ove po 550 pa su uglavnom termini bili za par dana slobodni. Jedva sam za sutra ulovila.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne vjerujem da ima tako brzo termina tamo kad su jeftini tako… ja sam zvala ove po 550 pa su uglavnom termini bili za par dana slobodni. Jedva sam za sutra ulovila.
    Bubilo valja bit uporan i zvat na više mjesta.
    Nama kad je trebao za muža taj dan, isto je bila ludnica, zauzete linije, puni termini,al ja sam sumanuto zvala i zvala razne labove dok nisam dobila termin jedva jedvice (LabPlus, okretište Dubrava).
    Netko mi je rekao (samo treba provjeriti) da se u tu neku AnalizuLab u Sesvetama može doći samo onako bez narudžbe i obavit pcr.

Također probajte cure preko platformi za pcr testiranje: zapadni dio grada DZ Rakitje, istočni dio grada (Dugo Selo ili Ivanićgrad). Rade i na uputnicu i bez. Školska djeca relativno brzo dobiju termin na Štamparu.
    Nekad treba vrebat jer se povremeno ukažu neki slob.termini i ranije (valjda ljudi pop..pa otkažu i privat. naprave). Traži to traženje "normalnog" a ne zakašnjelog termina dosta vremena i angažmana.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 13.01.2022. at 22:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •