-
-
ja sam jednom kupila gotove beze kore i strašno se razočarala
bile su teške, preslatke i kao da su brašna dodali
kupljene u Magnoliji
ne znam, možda netko drugi prodaje bolje
-
Gospođa Štefica je uvijek kore kupovala u onim slastičarnicama koje su bile državne i zvale se nešto kao Slastičarska centrala (?), a kasnije kad je to nestalo u Gajevoj.
Kore iz Gajeve su bile deblje.
-
U Gajevoj su se beze kore kupovali u Princessu. No te slastičarnice više nema. Odnosno ima al nije viwe Princess.
Oni su imali i kitnkes. I meni najbolji sladoled jogurt šumsko voće.
Nikad nisam ni jela ni pekla Pavlovu. Po sadtojvima jije moj tip kolača
-
Prije Princesse tamo je decenijama bila slastičarna Lazić u kojoj je glavni slastičar u moje doba bio moj susjed, al se nekad dobro jelo baš
Posljednje uređivanje od jelena.O : 11.01.2022. at 14:49
-
ja isto nisam koristila tuljak, nisu bili savršeni krugovi ali izgledali su skroz dobro, sasvim dovoljno pravilno za mene
i da, meni su čak više za napravit van binga, da imaš samo njih
-
ja sam probala ugurati u tuljac, ali nekako nije išlo... nisam gledala upute
samo sam tijesto zarolala i omotala papirom za pečenje
Posljednje uređivanje od Vrijeska : 12.01.2022. at 11:17
-
Osoblje foruma
ja sam ih pekla malo duže nego što je u receptu (10-12 min, kaže), jer su mi se činili još sirovi (a i bili su deblji od 1 cm, sigurno)
pa su ispali dosta tvrdi (nisu nigdje zagorjeli)
ali meni ne smeta, super mi idu uz šalicu čaja
-
Baš zbog tog dvostrukog šećera, ja u čokoladne raspucance uopće ne stavljam šećer. Možda bi tak mogli smanjit u smjesi ovih od limuna, pa onda stavljati u jedan, pa drugi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma