Stranica 9 od 9 PrviPrvi ... 789
Pokazuje rezultate 401 do 413 od 413

Tema: Božićni kolači i ukrašavanja 2021.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    13,097

    Početno



    Ma fora Pavlove je i u tome što je ona valjda najjeftiniji raskošnoizgledajući kolač.

  2. #2
    betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008
    Postovi
    5,312

    Početno

    ja sam jednom kupila gotove beze kore i strašno se razočarala
    bile su teške, preslatke i kao da su brašna dodali
    kupljene u Magnoliji
    ne znam, možda netko drugi prodaje bolje

  3. #3
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,853

    Početno

    Gospođa Štefica je uvijek kore kupovala u onim slastičarnicama koje su bile državne i zvale se nešto kao Slastičarska centrala (?), a kasnije kad je to nestalo u Gajevoj.

    Kore iz Gajeve su bile deblje.

  4. #4
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,703

    Početno

    U Gajevoj su se beze kore kupovali u Princessu. No te slastičarnice više nema. Odnosno ima al nije viwe Princess.

    Oni su imali i kitnkes. I meni najbolji sladoled jogurt šumsko voće.
    Nikad nisam ni jela ni pekla Pavlovu. Po sadtojvima jije moj tip kolača

  5. #5
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    ZAGREB-ŠPANSKO
    Postovi
    35,246

    Početno

    Prije Princesse tamo je decenijama bila slastičarna Lazić u kojoj je glavni slastičar u moje doba bio moj susjed, al se nekad dobro jelo baš
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 11.01.2022. at 14:49

  6. #6
    tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Lokacija
    Split
    Postovi
    8,759

    Početno

    ja isto nisam koristila tuljak, nisu bili savršeni krugovi ali izgledali su skroz dobro, sasvim dovoljno pravilno za mene

    i da, meni su čak više za napravit van binga, da imaš samo njih

  7. #7

    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    6,768

    Početno

    ja sam probala ugurati u tuljac, ali nekako nije išlo... nisam gledala upute

    samo sam tijesto zarolala i omotala papirom za pečenje
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 12.01.2022. at 11:17

  8. #8
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    6,506

    Početno

    ja sam ih pekla malo duže nego što je u receptu (10-12 min, kaže), jer su mi se činili još sirovi (a i bili su deblji od 1 cm, sigurno)
    pa su ispali dosta tvrdi (nisu nigdje zagorjeli)
    ali meni ne smeta, super mi idu uz šalicu čaja

  9. #9
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,703

    Početno

    Baš zbog tog dvostrukog šećera, ja u čokoladne raspucance uopće ne stavljam šećer. Možda bi tak mogli smanjit u smjesi ovih od limuna, pa onda stavljati u jedan, pa drugi

Stranica 9 od 9 PrviPrvi ... 789

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •