Pokazuje rezultate 1 do 50 od 56

Tema: Nisu htjeli jesti!!!!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Jao, jesu li to one nudle u "vegeta" vodi?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Jao, jesu li to one nudle u "vegeta" vodi?
    Da, bez brige, moji isto to vole...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Prerano sam poslala post.

O ovome je riječ - da, to je vegeta u vodi: https://www.konzum.hr/web/products/i...ovedina-5x70-g
    Zapravo, to jedu kad su na ljetovanjima i slično, ali ponekad čak i doma. Našli smo u Lidlu neke sa škampima, pa je to bila fora. Kao što smo mi u svoje vrijeme jeli štajaznam eurokrem na kruhu, njihova generacija jede ovakve cirkusarije , a često im je to finije nego doma skuhana juha od telećih kostiju (iako se ja ne mogu požaliti, moji su od malena jeli domaće juhe, a tako je i sad).

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Prerano sam poslala post.

O ovome je riječ - da, to je vegeta u vodi: https://www.konzum.hr/web/products/i...ovedina-5x70-g
    Zapravo, to jedu kad su na ljetovanjima i slično, ali ponekad čak i doma. Našli smo u Lidlu neke sa škampima, pa je to bila fora. Kao što smo mi u svoje vrijeme jeli štajaznam eurokrem na kruhu, njihova generacija jede ovakve cirkusarije , a često im je to finije nego doma skuhana juha od telećih kostiju (iako se ja ne mogu požaliti, moji su od malena jeli domaće juhe, a tako je i sad).
    To su te grom ih spalio

Moja je to videla negde po netu u onom prvom lockdown-u, kad su se ljudi širom sveta hvalili kako to jedu kad potroše ostale zalihe valjda.

Kupila sam joj prve tek jesenas i to zato što sam seljanka pa ih nekako nisam konstatovala po samouslugama zabačene sa ostalom gotovom hranom, inače baš me briga, nek žvaće povremeno ako joj čini radost, da joj ne opadne nivo glutamata u krvi

Više mi je fascinantno što ona saspe u te nudle sav onaj čili iz prateće kesice, mene usta bole samo kad probam a ona mljacka...Teško meni kakvi su se to geni u njoj ovaplotili, vidim da će budućnost biti izazovna

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kod nas se to ne jede

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove