Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Privatnik pedijatar u Zadru

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Privatnik pedijatar u Zadru

Molim mame iz Zadra i okolice da mi preporuče dobrog privatnog pedijatra u Zadru budući cemo u Sukosanu provesti dobar dio ljeta a za temperaturice i slicne sitnice mi se bas ne vodi djecu na hitnu.
    Znaci bilo bi dobro da ima i laboratorij za nabrzinu izvadit krv i slično.
    Hvala.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Selim na Zdravlje djece :)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Zadru ti nema niti jedan pedijatar sa labosom , svi šalju u bolnicu vadit krv
    Mi smo imali jednog dobrog privatnika ( star , al jako iskusan) , ali sad više ne radi nego radi pa ga baš i ne bi preporučila

cirkus

Početno pedijatar

Mi idemo kod dr. Mokovica i prilicno smo zadovoljni, ali ako trazis pedijatra s kojim mozes razgovarati o uobicajenim problemima poput spavanja, dohrane onda ti preporucam dr. Bacic koja ima ordinaciju di je Hitna(ful sredjenu i opremljenu).Ona je senzibilnija od naseg doktora, valjda zato sto je zena

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Zanimljivo je da u Zadru neki pedijetri imaju organizirana dežurstva, tako da svaki vikend od 8-14 bude jedan dežuran. "Privatni" pedijatri koji imaju ugovor s HZZO-om uglavnom rade dvokratno, od 8-12 i 17-19.
    Ne mogu ti nikoga posebno preporučiti, mislim da u Zadru nema pedijatra koji je toliko dobar da bi se svi složili da je bolji od ostalih. Mislim da je Dalmatinka mislila na pedijatra kod kojeg smo mi prijevljeni (M.M.?), ali ja baš s njim nisam nimalo oduševljena, baš naprotiv, a puno mi je draže kad naletim na njegovu kćer.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa
    Zanimljivo je da u Zadru neki pedijetri imaju organizirana dežurstva, tako da svaki vikend od 8-14 bude jedan dežuran. "Privatni" pedijatri koji imaju ugovor s HZZO-om uglavnom rade dvokratno, od 8-12 i 17-19.
    Ne mogu ti nikoga posebno preporučiti, mislim da u Zadru nema pedijatra koji je toliko dobar da bi se svi složili da je bolji od ostalih. Mislim da je Dalmatinka mislila na pedijatra kod kojeg smo mi prijevljeni (M.M.?), ali ja baš s njim nisam nimalo oduševljena, baš naprotiv, a puno mi je draže kad naletim na njegovu kćer.
    e , da , na njega mislim - on je meni dosad xy puta
    iz prve dao točnu dijagnozu , i stvarno je iza njega ogromno iskustvo
    ( još je i mom svekru spasio život dok je bio dijete)
    a za kćer.... hmmm ... nikako nisam zadovoljna....
    Mislim da će mo se mi seliti kod dr. Bačić jer nam je ona
    bila prva pedijatrica i stvarno dobra , al je onda bila na doškolovanju ,
    pa je nije bilo nekoliko godina.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa
    Citiraj ninaXY prvotno napisa
    e , da , na njega mislim - on je meni dosad xy puta
    iz prve dao točnu dijagnozu , i stvarno je iza njega ogromno iskustvo
    ( još je i mom svekru spasio život dok je bio dijete)
    a za kćer.... hmmm ... nikako nisam zadovoljna....
    Mislim da će mo se mi seliti kod dr. Bačić jer nam je ona
    bila prva pedijatrica i stvarno dobra , al je onda bila na doškolovanju ,
    pa je nije bilo nekoliko godina.
    Riu je on prepisao kortikosteroidnu kremu kad je imao 3 tjedna bez upozorenja što su to kortikosteroidi i da treba oprezno s njom, a u sastavu je bila i borna voda koja se više ne koristi. Također, od rođenja je rekao da koristimo fluornatril iako čak i na uputama piše da se koristi tek od 3 mjeseca života. Ozbiljnijih bolesti nismo imali, pa nemam s njim više iskustva, ali početak mi se nije nimalo svidio.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno pedijatar

Prosle godine sam ja bila kod tog M.M. kad mi je Jana dobila temperaturu. Nije me se bas previse dojmio. Jedino je napisao recept za neku njegovu kremu za guzu jer joj se guza zacrvenila i proslo je vrlo brzo. Inace cini mi se malo prestar pa je izgubio onaj neki osjecaj za pristup djeci tak da je ona vristala od ulaska do izlaska a nije je skoro ni pipnuo. Meni je njega Sabolica preporucila. I to mi se nije svidjelo jer je znatno ljubazniji postao tek kad sam nju spomenula.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Re: pedijatar

Citiraj Irena23 prvotno napisa
    Jedino je napisao recept za neku njegovu kremu za guzu jer joj se guza zacrvenila i proslo je vrlo brzo.
    Mislim da je to ista krema koju je i nama prepisao, s geokortonom i acidi borici. Crvenilo je stvarno brzo prošlo, ali mogli smo i bez toga.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi idemo u zadar ove godine, dakle na hitnu treba ici u slucaju bolesti. jel ima djecja hitna u bolnici ili obicna hitna tj univerzalna za odrasle i djecu?ima li neki br telefona?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hitna pomoć je univerzalna i ne nalazi se u bolnici , nego
    kod Vruljice ( ako to to išta znači )
    Adresa : Ivana Mažuranića 28
    Telefon 239 800

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hm a kuda da covjek ide onda ak je dijete bolesno npr? u hitnu ili bolnicu? ak se razbolimo npr?ima li u ninu i zatonu doktor ili ambulanta ili da idemo u zadar u slucaju potrebe?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U turističkom naselju Zaton ima dežurna ( bar je bila prošlo ljeto)
    ambulanta koja radi 24 sata.
    U samom gradu Zadru možeš na hitnu , onda te oni , ako je nešto kompliciranije ,pošalju na pedijatriju u bolnicu.
    Ma mislim da bi te primili i u pedijatrijskim ordinacijama , ali ako naletiš na
    privatnike , oni naplaćuju pregled bez obzira što imaš osiguranje.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

U hitnoj, na prvom katu je pedijatar. Koliko znam, on ima tamo svoju redovnu pedijatrijsku ordinaciju, a kad su vikendi i blagdani u toj ordinaciji je uvijek netko na dežurstvu. Tako da bih ja pošla tamo.
    A prije nego pođete na more, nazovite na taj broj koji je napisala dalmatinka, pa pitajte da budete sigurni.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno pedijatar

Ma, znam ja za hitnu, ali mrzim djecu vuci na hitnu i osim toga ne znam na koga cu tamo naletiti. Nije meni problem za placanje. Ja sam i mislima platiti pregled. I M.M. mi je proslo ljeto naplatio 150 kn pregled i rekao mi je da samo na hitnoj pregled ne placam.
    Ja sam si ustvari zamislila da u Zadru ima nesto tipa Sabola pa onda moze i napraviti krvnu sliku, bris i slicno a da ne hodamo po bolnicama (naravno pljuc pljuc valjda mi nista ne bude trebalo).

Hvala svim Zadrankama.

enna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vidim da ideš u Sukošan na ljetovanje,
    super, ja sam iz Sukošana!
    Inaće, u Sukošanu u ambulanti u dvije smjene
    rade dr. Klarin i Dr. Vučak koje su također
    pedijatrice i znam dosta mama iz sela
    koje svoju djecu tamo vode i zadovoljne su
    pa nedaj Bože da ti budu trebale možeš se njima obratiti.

Želim ti ugodno i bezbrižno ljetovanje!!!
    Možda se gdje sretneno!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •