Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: kad ste zadnji put uzele slobodan dan samo tak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam jednom zgodom uspoređivala svoj život sa životom svojih roditelja (prilično su slični), pa sam zaključila upravo to što ti Jurana pišeš, kad nam je dijete bilo manje vodili smo je na slobodne aktivnosti i to je činilo razliku da su oni npr. uvijek imali slobodno popodne a ja često nisam.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dragi dnevniče. Jutros sam se probudila u 6, bolila me glava, nisam se mogla natjerati ustati. Ipak sam ustala. Napravila kavu. Onda sam pomislila da možda imam koronu da sam tak strgana, iako nisam baš stvarno vjerovala u to. Test negativan. Uključila sam laptop, pogledala inbox i tu gomilu mailova, zatvorila ga, otvorila google te počela pretraživati pojam neplaćeni dopust sa i bez odjave s mirovniskog. Koliko ono do praznika, 3 tjedna?
    Imam sistematski za tjedan dana, imam neki grozan osjećaj da će mi reći da sam skroz zdrava a ja se osjećam kao da mi je sva energija iz stvake stanice mog tijela iscrpljena...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Dragi dnevniče. Jutros sam se probudila u 6, bolila me glava, nisam se mogla natjerati ustati. Ipak sam ustala. Napravila kavu. Onda sam pomislila da možda imam koronu da sam tak strgana, iako nisam baš stvarno vjerovala u to. Test negativan. Uključila sam laptop, pogledala inbox i tu gomilu mailova, zatvorila ga, otvorila google te počela pretraživati pojam neplaćeni dopust sa i bez odjave s mirovniskog. Koliko ono do praznika, 3 tjedna?
    Imam sistematski za tjedan dana, imam neki grozan osjećaj da će mi reći da sam skroz zdrava a ja se osjećam kao da mi je sva energija iz stvake stanice mog tijela iscrpljena...
    Ovo bi mm mogao potpisati u potpunosti. Ja slično, ali ne tako drastično... Jučer prala kosu, a kada puna dlaka, kao da sam psa kupala. Užas... Djelomično je to i zbog zimskog perioda. Redovito mi se to događalo u kasnu jesen, a ono što mi je pomagalo je bio boravak na dnevnom svjetlu. E, to mi je teško izvesti, jer odlazim na posao po mraku i vraćam se također po mraku. Moram kupiti supradyn.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •