Sad vrtim po glavi svoj vikend i idući, SUB ujutro trening -djeca uče za to vrijeme, kuhanje-ručak samo za sub i dio za ned (čišćenje stana odrađeno u ČET), s djecom u djir do Jaruna, prigodno dodatno ukrašavanje stana; NED ujutro kuhanje za obit.slavlje (imali smo rođendan), ručak za nas 10ak, poslije toga djeci po slatkiše za Sv. Nikolu i usput odrađen trening :trči: do dućana, navečer pogledali film.

Idući vikend (mužić na putu): PET djeci dugoobećane toplice predveče (nisu bili 2,5 god) i priprema dijela ručka za sub, SUB ujutro ja trening-djeca škola, poslije kuhanje ručka i nakuhavanje barem 3 ručka za tjedan iza (istodobno sve kuham), spremanje stana, odlazak po startni paket; NED s djecom trčim humanitarni Advent Run, poslije u gradu cuga i klopa, dolazi nam tata, idemo po njega, doma priprema za školu, tuširanje i sl i vikend gotov.

Čisto primjer kako izgledaju moji vikendi, rekla bih sve samo ne "slobodni", uvijek neka akcija i nešto imamo. A kad dođe lijepo vrijeme, tek onda imamo svega.

Sve je to meni lijepo i uživam u tome inače ne bih tako organizirala, ali nekad poželim stati i posvetiti vrijeme samo sebi, da nemam itinerer. Ja se napunim i nakon pola dana za sebe.
Prije bih imala grižnju savjesti kad su djeca bila manja da si tako nešto priuštim, sada sam to riješila. Vratim se punih baterija, svi sretni. Ne radim često, al kad mi dođe, priuštim si.

Sillyme, daj si uzmi neke suplemente, očito si jako iscrpljena i treba ti odmor.