Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: kad ste zadnji put uzele slobodan dan samo tak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo sa Šuput sam rekla ja, iako znam da je pjesma Rozgina.
    Onako, Šuput mi je sva takva, em muž, em Bloom, em Faks deterdženti
    Potpisujem.
    Em svoja vlastita firma i brand, em uspješna televizijska, žirijevska, voditeljska karijera - ako nije ona, ne znam tko je ŽNM.

I sve ostalo potpisujem, nekad mi je prije "slobodan dan"/dan za mene kad kuham i spremam i doma sam s djecom... nego otići frizeru, pedikeru i naći se s frendicama na kavi ako je to popraćeno još teškom tlakom i hrpom "moranja" koje moram obaviti prije i poslije tog "slobodnog vremena za sebe". Npr. napraviti 6 kompromisa jer frizer i pediker naravno nikad nemaju slobodan termin kad bi ja.

Tako da sve to je više stvar osjećaja nego popisa aktivnosti...

A ovo "uzeti slobodno sam tak" - pa radim to na tjednoj bazi nekoliko puta sigurno - to mi je kad preskačem sva ta moranja. Npr. curama je kosa baš prljava i nije lijepo da hodaju tako okolo (ali obje se bore kandžama protiv pranja kose, jedna pri tome vrišti ko manijak, kosa im je gusta ko lavovske grive i sušimo im kosu tonu vremena... a da ne pričam na što liči raščešljavanje - i da nemaju (pre)dugu kosu...) ... e onda "sam tak" kažem sama sebi - "nemam snage danas, sutra idu s prljavom kosom , koga briga..." i radim nešto drugo što mi se radi (bilo pranje wc-a ili serija).
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 08.12.2021. at 09:12

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem.
    Em svoja vlastita firma i brand, em uspješna televizijska, žirijevska, voditeljska karijera - ako nije ona, ne znam tko je ŽNM.

I sve ostalo potpisujem, nekad mi je prije "slobodan dan"/dan za mene kad kuham i spremam i doma sam s djecom... nego otići frizeru, pedikeru i naći se s frendicama na kavi ako je to popraćeno još teškom tlakom i hrpom "moranja" koje moram obaviti prije i poslije tog "slobodnog vremena za sebe". Npr. napraviti 6 kompromisa jer frizer i pediker naravno nikad nemaju slobodan termin kad bi ja.

Tako da sve to je više stvar osjećaja nego popisa aktivnosti...

A ovo "uzeti slobodno sam tak" - pa radim to na tjednoj bazi nekoliko puta sigurno - to mi je kad preskačem sva ta moranja. Npr. curama je kosa baš prljava i nije lijepo da hodaju tako okolo (ali obje se bore kandžama protiv pranja kose, jedna pri tome vrišti ko manijak, kosa im je gusta ko lavovske grive i sušimo im kosu tonu vremena... a da ne pričam na što liči raščešljavanje - i da nemaju (pre)dugu kosu...) ... e onda "sam tak" kažem sama sebi - "nemam snage danas, sutra idu s prljavom kosom , koga briga..." i radim nešto drugo što mi se radi (bilo pranje wc-a ili serija).
    Offt na boldano - ošišaj ih skroz na kratko. Ili (to je zapravo prijedlog ) zaprijeti šišanjem u slučaju dernjave, s tim da moraš biti spremna to i učiniti. Olakšaj život sebi i njima.

Ont. Slažem se - vrijeme za sebe/sloboda podrazumijeva preskakanje prisila bilo koje vrste.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •