Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Pls ne pretjeruj. Uskoro će se (a ja jedva čekam to doba) muški javljat da ih se zaštiti od etiketiranja "tuljanima" i da je to čista rodno uvjetovana mržnja prema muškarcima. Vidiš da nisam jedina koja to tako "prevodi" - moje mišljenje je da je u pozadini pitanja "stanete li vi ikada" to što nam je kao ženama nametnuto da moramo sto stvari. Ti se ne slažeš. To je sve.
ali čekaj, stvarno mi nije jasno, dakle nametnuto nam je kao ženama da sve moramo, a onda ti pišeš o babama i tetkama koje su išle na balove još prije 70 godina i da ustvari u tvojoj obitelji već tri generacije žene tako ne žive, bubilo piše "ali moja mater nije radila ništa od toga, oni su navečer samo kartali belu", i ne znam više koliko forumašica je napisalo da su praktički njihovi roditelji radili manje od njih i imali više slobodnog vremena, a sve to zato što mi razvozimo djecu na aktivnosti
istovremeno te forumašice koje imaju manje vremena od svojih roditelja pogledaju po 5 sezona Jane the virgin u mjesec ipo dana (myself included, ali bar još dvije s ove teme :D) i drugih serija, ne smijem spominjat koliko pročitaju knjiga, na forumu napišu do 20-30 tisuća postova, ili trče sat vremena triput tjedno, što je ulog u svoje zdravlje, ali sasvim sigurno nije nešto što se mora i što nam je društvo nametnulo, nego dapače rade to radi sebe i svog osjećaja.
Dakle, TKO TO OSIM PETERLIN na ovoj temi nikad ne staje?