-
Dota, ljubičasta je moja boja, ne samo da "imam" ljubičasti šešir nego mi je i sportska roba vrlo često ljubičasta 
Ja recimo ovaj vikend nisam uopće spremala i čistila stan, al sam zato otišla s djecom na kupanje u toplice, otrčali smo zajedno jednu zanimljivu utrku u adventskom ugođaju (posebna odjeća jel), otišli na ručak s bakom i didom.. i ja fakat ne kužim koga bi trebalo bit briga kako mi je u stanu, osim nama ukućanima. Ako je nama dobro onda je dobro. Nije mi nered (jer ga JA ne podnosim), al nije ulickano i čisto. Pa šta...imali smo predivan vikend
i te uspomene nam ostaju.
A takve luđakinje od prijateljica koje bi mi razgledavale stan nemam, niti sam ikad imala. Moje frendice za naše slob.dane/aktivnosti/... s oduševljenjem viknu: ŽMK! Ovo sad figurativno.
Ne mogu ni zamislit da me hvale radi stvari koje ste vi pobrojale (tričarije od kućanskih poslova i sl.).
Sad vidim da mogu bit zahvalna na takvim zdravorazumskim prijateljicama, one cijene posve drugačije stvari i imaju drugačije posložene prioritete 
Jurim doma sad, sutra tipkam detaljnije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma