Pokazuje rezultate 1 do 50 od 552

Tema: kad ste zadnji put uzele slobodan dan samo tak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni je nenormalno da netko uopće riba pećnicu ali obzirom na većinu ljudi koja ipak povremeno riba rekla bih da ovo više govori o meni. Prošlu sam imala puno godina i ribala je svega par puta. Kad je crkla svečano sam kupila novu s pirolizom... koju još nisam isprobala. A neću valjda ribati kad imam pirolizu.
    Kolače ne pečem za blagdane. Peku ih bake i šalju po autobusima. Djeca su odavno prerasla igračke, a kolače i dalje svi vole pa su im to idealni pokloni.

Idem danas u Ludu kuću na predstavu, to je u kategoriji vrijeme za mene/ covid potvrde.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je nenormalno da netko uopće riba pećnicu ali obzirom na većinu ljudi koja ipak povremeno riba rekla bih da ovo više govori o meni. Prošlu sam imala puno godina i ribala je svega par puta. Kad je crkla svečano sam kupila novu s pirolizom... koju još nisam isprobala. A neću valjda ribati kad imam pirolizu.

Ako te tješi, u životu nisam oribala pećnicu. Moj muž to radi u našoj kući, ali ni on ne nešto ludo često, možda par puta godišnje. Ni moja mater se nije naribala pećnice, sad imaju pirolizu (i koriste je ponosno).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •