-

otvorena tema za Brisel
javljam se ovdje jer sam bila kandidat za ivf pgd u brisel
učlanila se u fcb grupu balanced translocation - gdje sam se natopila pozitivnih priča (ima i negativnih ) da postoji i nada za loš kariogram
ovdje bivša borilica za potomstvo, sin se upravo igra u istoj sobi gdje mama piše par riječi na rodi forumu
priča ide ovako :
1.trudnoća- prestalo srce kucati,kiretaža,5 tj.
2.trudnoća-nema srčane aktivnosti, prirodno čišćenje , pretrage ogtt, unešen u terapiju metformin,6 tj.
3.trudnoća- biokemijska ,prirodno čišćenje ,pretrage trombofilije, utvrđen pai 4g5g
4.trudnoća- blighted ovum,kiretaža ,10 tj, pretrage kariogram
5.trudnoća -nema srčane aktivnosti, 6 tjedan, prirodno čiščenje
6.trudnoća, prestanak srčane aktivnosti, 8 tj., kiretaža
7.trudnoća, rođen sin u 2022.godini
krenula sam davne 2020.godine kod banović da mi napiše zahtjev za inozemstvo u Belgiju , pretrage sam krenula u 5 mjesecu radi korone, rješenje hzzo dobiveno u 9.mjesecu
u 11.mj. oba odjel ne radi, pa u 1 , pa u 3.mj. pa u 5./2021.g dogovoreno ivf -lijekovi u Petrovu, pgd u Briselu
obavili prve konzultacije putem video-poziva
obavili u 10/2020.godine potpisivanje ugovora u briselu , pohvala imam i za Danijela koji je pomogao u prevođenju
trebala sam krenuti u 05/2021.g. za pikanje za stimulaciju, ali je život napisao drugačiju priču
nalazi kariograma balansirana translokacija kromosoma
u 5/2021.godine pozitivni krvni i urinski test trudnoće , do 09/2021 strepila do nalaza amniocenteze, sin nosioc iste translokacije, spontana trudnoća.
vjerojatno je tako trebalo biti
u Petrovoj sam se vodila po visokorizičnoj trudnoći, heparin i inzulin pikala cijelu trudnoću, duphaston i utrogestan pila i cijelu trudnoću mirovala.
pohvala imam za dr.Sokol Karadjole(nadam se da se vraća u Hrvatsku nakon specijalizacije ) - koja je smirenim pristupom cijelu trudnoće hrabrila jer me se sjetila iz 6.trudnoću koju dijagnozu nosim u svojoj medinsku dokumentaciji
Posljednje uređivanje od ancibanci02 : 20.10.2022. at 12:40
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma