Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: provjera plodnosti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2021

Početno

Da slažem se i ja s vama, valjda sam još u procesu osvještavanja situacije. I nisam tako dugo u "konkretnom" razmišljanju o tome i kako sam počela proučavati uhvatila me nervoza... Ali da, ništa mi neće pomoći saznanje da je test npr. loš u ovom trenu.

Imam partnera ali nismo u toj fazi još. I recimo on misli da nije panika oko dobi, a mene panika oko dobi hvata.. Ali sam isto svjesna i imam puno prijmera oko sebe dost i starijih trudnica.
    Eto znam nema tu idealnog odgovora..

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj LanaT prvotno napisa Vidi poruku
    Da slažem se i ja s vama, valjda sam još u procesu osvještavanja situacije. I nisam tako dugo u "konkretnom" razmišljanju o tome i kako sam počela proučavati uhvatila me nervoza... Ali da, ništa mi neće pomoći saznanje da je test npr. loš u ovom trenu.

Imam partnera ali nismo u toj fazi još. I recimo on misli da nije panika oko dobi, a mene panika oko dobi hvata.. Ali sam isto svjesna i imam puno prijmera oko sebe dost i starijih trudnica.
    Eto znam nema tu idealnog odgovora..
    Pitanje da li ce partner biti u toj fazi ( ikad) i kad.
    Sto se plodnosti tice u igri je uvijek dvoje, ne samo jedna osoba iz para.

Datum pristupanja
    Dec 2021

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Pitanje da li ce partner biti u toj fazi ( ikad) i kad.
    Sto se plodnosti tice u igri je uvijek dvoje, ne samo jedna osoba iz para.
    Da, sad se tu može ulaziti u to pitanje. Meni je i to jasno. Ono ak želiš nađeš razlog, ak ne želiš nađeš razlog.
    Mislim u mom slučaju stvar je u tome da je i meni jasno da nismo trenutno u situaciji. Sad, da ne ulazim pre privatno u svoju cijelu situaciju na forumu, ali sam svjesna da u idućih 6 mjeseci sigurno nije realno i bilo bi požurivanje. S druge strane sam svjesna i dobi, jel. Ali su meni njegovi razlozi također objektivni i racionalniji stav, dakle drže vodu i ne čini mi se da je tek nisam u fazi. Možda griješim naravno uvijek... Što bi bilo dobro znati ranije, ali eto čak i da skužimo da se skroz razilazimo po pitanju djece i prekinemo, opet mi se postavlja pitanje vezano uz trudnoću mogu li ikako išta napraviti da ne bude prekasno kasnije..

Mislim što uopće mogu tu napraviti, osim onda se nadati najboljem ili eto da napravimo te neke testove, koji ok mogu dati informaciju o hitnosti i uspaničiti me.. A i dalje nije da mi je povoljna situacija. To mi je bila ideja i zapravo se još mozgam oko tih testova.
    Možda spermiogram ima više smisla jer se više može nešto poduzeti oko toga ako nije dobar?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •