Pokazuje rezultate 1 do 50 od 142

Tema: Raspoređivanje novca u mjesecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ne razumijem sto mi obrise text? Poanta posta je bila da muz od svoje place,placa struju,stanarinu,vrtic itd i ostatak novca potrosi na hranu za svoju mamu te za svoje gušteve (kave,piće s prijat) a ja kupujem hranu, odjecu za djecu, rodjendanske poklone itd. Kako mudro rasporediti novac i ustedjeti? Kako rasporediti novac da imamo i na pocetku i na kraju mjeseca?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj eni prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem sto mi obrise text? Poanta posta je bila da muz od svoje place,placa struju,stanarinu,vrtic itd i ostatak novca potrosi na hranu za svoju mamu te za svoje gušteve (kave,piće s prijat) a ja kupujem hranu, odjecu za djecu, rodjendanske poklone itd. Kako mudro rasporediti novac i ustedjeti? Kako rasporediti novac da imamo i na pocetku i na kraju mjeseca?
    Da li ima prostora za ustedu kod muza obzirom na primanja?
    Da li ima kod tebe?

Ne znam koliko su vam troskovi stanarine i rezija, to je fiksno i nema previse prostora za ustedu. Isto tako ne znam koliko muz trosi na hanu za mamu i gusteve, to nije fiksno ili je djelomicno fiksno , tu ima prostora za ustedu.

Stose tice troskova koje ti pokrivas, na njih se svakako moze djelomicno utrjecati. Onosno , do neke mjere, ali jesti se mora. Racunaj da mjesecni trosak hrane po osobi u obitelji bude oko cc 600 kn, to je neka donja granica .
    Odjeca i pokloni su mjesto gdje ima dosta proatora za ustedu. Ne znam koje iznose trosite inace.

Auto, benzin , kino/kazaliste, putovanja...tko to pokriva?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •