-
Ma moj tata je totalni luđak... u penziji je i voli šetati, i on doslovce ide po mrkvu u kauflaund, a po brokulu u lidl. I tako svaku stvar, ide u plodine po 3 artikla, pa u konzum po još 2. Mislim da svaki dan u tjednu potroši oko 2 sata na to - šetnju + lovljenje akcije.
Tko to može?
Što se tiče letaka... nije ih problem prolistati, problem mi je ići u dućan u točno određene dane... letak izlazi tada, a akcija vrijedi od tada... to mi je apsolutno nemoguće planirati. Uđem u dućan kad je frižider prazan - nekad je to mali dućan preko puta firme i kupim doslovce što nađem, nekad je veliki supermarket. Ako sam htjela kupiti losos, a nije na akciji nego je 150 kn, neću ga kupiti. Ali ako doma nema wc papira ni tableta za mašinu kupit ću koliko god koštaju jer nemam vremena čekati četvrtak i letak da imamo s čim brisati guzu i prati suđe
.
Naravno da nekad naletim na akciju pa kupim 4 paketa wc papira i 2-3 sredstcva za perilicu, ali i to se potroši nekad. E pa ako se to nekad dogodio taj dan kad nije akcija u dućanu u koji sam usput ušla onda je to tako. Na sreću si mogu priuštiti i skuplji wc papir, a ionako ne kupujem odjeću, šminku, cipele i ostalo... pa ne mogu trošiti energiju na cijenu wc papira i brokule. Stvarno ne stignem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma