-
Ja muzu slavodobitno upravo prenosim info o ovim poticajima za 3.stup,a on meni da on to uplacuje vec 6 god
ja to uopce nisam polovila.
Kod nas je on tata mata za financije, a ja paaaa vise za potrosit hahaha iako kad hocu bit razumna, jakooo sam disciplinirana, al jako bi mi tesko bilo zivjet tako stalno (osim naravno da ne moram i nemam za kruh). Volim povremene vanrazumske "ispade" i priustit nam neke guste bez zere griznje savjesti.
Eh da i letke mrziiiim, ne znam ko bi me natjerao da ih pregledavam, iskonski ne podnosim tu akivnost, al kad mi netko kaze da ce nesto bit na akciji, ako mi je bas usput navratiti cu, al obilazit naokolo ducane po kvartu i sire no way. Nit vremena, a jos manje zivaca.
Naravno di kupujem uvijek pogledam akcije i uzmem nesto od toga.
Bubilo, tata ti je zaista malo munjen s tom mrkvom i brokulom po razlicitim ducanima, ocito ga zabavlja 
Jesu ljudi takvi oduvijek ili se te osobine "stedljivosti" jos pojacavaju s godinama?
Jos mogu shvatit ljude koji fakat nemaju i moraju svaku kunu prevrtat par puta, al oni kojima zaista nije takva nuzda i huda sila, a obilaze naokolo ducane prema letcima radi 2 kn...a ono teze mi je pojmljivo.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 29.12.2021. at 23:59
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma