Pokazuje rezultate 1 do 50 od 142

Tema: Raspoređivanje novca u mjesecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja recimo uopće ne štedim u kunama. Višak novca pretvorim u eure a njih jako teško, odnosno nikako ne mijenjam natrag u kune. Osim zbog više sile.

A odjeću isto u zadnje vrijeme kupujem sa stranih web dućana, pa mi tu opet trebaju euri.
    E sad, morat ću i ja naći neku novu valutu štednje kad euro dođe k nama

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    A odjeću isto u zadnje vrijeme kupujem sa stranih web dućana, pa mi tu opet trebaju euri.
    na koji način plaćaš u eurima na stranim web dućanima?
    jer moja banka meni uzme neku naknadu za konverziju iz eura u kune
    što me naživciralo do te mjere da sam opet počela koristiti pay pal (iako znam da i oni uzimaju naknadu)

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    na koji način plaćaš u eurima na stranim web dućanima?
    jer moja banka meni uzme neku naknadu za konverziju iz eura u kune
    što me naživciralo do te mjere da sam opet počela koristiti pay pal (iako znam da i oni uzimaju naknadu)
    Plaćam mastercardom koji je povezan s mojim deviznim računom. Pretvara mi u kune jedino ako nemam sredstava na deviznom. Znam da sam znala plaćat i na nekim stranicama gdje bi me pitalo hoću li platit u eurima ili kunama, al već dugo nigdje to nisam vidjela.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Plaćam mastercardom koji je povezan s mojim deviznim računom. Pretvara mi u kune jedino ako nemam sredstava na deviznom. Znam da sam znala plaćat i na nekim stranicama gdje bi me pitalo hoću li platit u eurima ili kunama, al već dugo nigdje to nisam vidjela.
    A revolut? Moji sinovi to imaju odnedavno, upravo za plaćanje online narudžbi iz inozemstva, ali ja nemam pa ne znam točno kako funkcionira. Nisam sigurna ni da su oni isprobali, samo su razgovarali o tome.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    A revolut? Moji sinovi to imaju odnedavno, upravo za plaćanje online narudžbi iz inozemstva, ali ja nemam pa ne znam točno kako funkcionira. Nisam sigurna ni da su oni isprobali, samo su razgovarali o tome.
    Ma mastercard imam oduvijek, a revolut tek zadnjih par godina, pa mi je ostala navika plaćanja mastercardom.

A i kad stavljam novce na revolut, stavljam ih prek mastercarda.

Uvijek radije koristim kreditne kartice za online plaćanje, nikad debitne. Da, mogla bih koristiti Revolut al na njemu nikad nemam novaca

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bb, svi uzimaju nešto za konverziju a i tečajna lista im je nepovoljnije neg ak npr kupiš ere u mjenjačnici i staviš na račun

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bb, svi uzimaju nešto za konverziju a i tečajna lista im je nepovoljnije neg ak npr kupiš ere u mjenjačnici i staviš na račun
    Yep istina

Jel se može na bankomatu uplatit eure na devizni račun ili se mora ići u poslovnicu na šalter u red?
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 30.12.2021. at 15:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •