Pokazuje rezultate 1 do 50 od 142

Tema: Raspoređivanje novca u mjesecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jainina prvotno napisa Vidi poruku
    Ove priče za žiro račun uopće ne stoje. To je račun na koji se moraju uplaćivati prihodi nesamostalnog rada ali možeš uplaćivati i što god želiš, plaćati račune i sve što radiš sa tekućeg računa.

Ja ga već 10 godina koristim za štednju, uplaćivala na njega i velike iznose (naravno ne novce sa neba, nego prihode ostvarene preko drugih računa i slično) , nikada me nitko ni za što nije kontaktirao, niti mi porezna išta obračunavala.
    Ovo ti je isto kao da si rekla da policija ne zaustavlja nikoga zbog prebrze vožnje samo zato jer tebe slučajno nisu nikad zaustavili.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo ti je isto kao da si rekla da policija ne zaustavlja nikoga zbog prebrze vožnje samo zato jer tebe slučajno nisu nikad zaustavili.
    Ne bih se tu baš složila s tobom Peterlin jer meni je i službenica u banci rekla da ga slobodno mogu koristit u takve svrhe.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bih se tu baš složila s tobom Peterlin jer meni je i službenica u banci rekla da ga slobodno mogu koristit u takve svrhe.
    Trebalo bi pitati službenike u poreznoj, a ne u banci.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Trebalo bi pitati službenike u poreznoj, a ne u banci.
    Pitala sam i njih naravno poslov.kanalima

Kažu da se slobodno može baratat s takvim beznačajnim iznosima (njima beznačajnima, imaju granicu iznad koje idu nadzori koja je dosta visoka, ne za nas obične smrtnike; jedva imaju ljude i za takve nasumične nadzore tih ogromnih iznosa) pod uvjetom da možeš dokazat porijeklo novca, nemaš privatni biznis.

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Nisam jedina koja tako postupa sa žiro računom a napisala sam svoje osobno iskustvo.

Svojevremeno sam išla i provjeriti uvjete žiro računa, odnosno ima li kakvih ograničenja u korištenju istog i koliko se sjećam nisam naišla na opasnosti koje se navode u ranijima postovima.

Ako je to zbilja toliko “opasno”, rado bi vidjela gdje to piše.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •