-
Hvala svima na odgovorima. jučer sam radila nešto po dvorištu i ugledala takvu istu bubicu da penje po fasadi izvana. Tako da je vrlo realna mogućnost da dolaze izvana kroz razne pukotine koje nismo počepili (npr. prozori su izvana oblijepljeni pur pjenom koja nije dobro zapunjena), a i redovito imam otvorene prozore. Taj dan kad sam ih vidjela tri, bili su otvoreni svi prozori nekoliko sati.
Tako da nekako čisto sumnjam da su se te bube namnožile u kući i da sad iz kuće izlaze van, prije da je obrnuto. A ako je tako, onda mi je lakše, jer se ne bi inače uznemirila oko nekih mušica, smrdljivih martina, komaraca i slično, čak ni onih hrastovih stjenica kojih je znalo biti posvuda, zato što znam da dolaze izvana i da ne jedu ništa po kući.
Nije mi ugodno što ih vidim tako po kući, ali ovo što kaže Pulinka zapravo kaže i moj muž, nije da ih vidim dnevno 10, tako da on uopće ne razumije moju paniku. Ne razumijem se ni ja nekad moram priznati, ali to mi je stvarno bolna točka. Nije mi bilo stresno ni dizati kredit, ni trudnoća, ni selidba, ništa takvo, to sve jako dobro hendlam, ali su mi užasno stresne bube u kući.
A dezinsekcija i to mi stvarno nekako nije opcija jer iskreno, nemamo ni novaca sad za to uz sve troškove oko bebe i oko kuće, još smo i dužni, a ne da imamo viška :D Planiramo za vikend počepiti što je više tih rupa okolo i možda poprskati koji kut negdje s Biokillom ili barem izvana po fasadi oko ulaza u kuću.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma