Pokazuje rezultate 1 do 50 od 344

Tema: Rat u Ukrajini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Napisala sam svoje privatni misljenje. Valjda imam pravo da mi osobno netko bude i iritantan u svom stilu i teorijama?
    Nisam spominjala pravila niti njegova krsenja.
    i sad "valjda imam pravo". naravno da ga imaš, kao što imam i ja kad kažem da mi je predvidivo i bespotrebno naskakivanje na nečiji post uz komentar da forumaš nema mišljenje jer ga ima.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    i sad "valjda imam pravo". naravno da ga imaš, kao što imam i ja kad kažem da mi je predvidivo i bespotrebno naskakivanje na nečiji post uz komentar da forumaš nema mišljenje jer ga ima.
    Procitala sam post i napisala komentar. Niti sam ga citirala niti razdvajala na sastavne djelove.
    Ako sam osoblje foruma tada je to -naskakivanje?
    To da je necije misljenje predvidivo rekla bih da je rezultat dugotrajnog piskaranja svih nas na forumu. Sto se tice da je nepotrebno rekla bih da je to prilicno subjektivna stvar.
    Ako ti idem na zivce tada ti je nepotrebno .
    Zapravo su sva nasa pisakaranja po forumu vecinom nepotrebna i mlacenje prazne slame, pa ni ovo , ni moje ...nije neka iznimka.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Procitala sam post i napisala komentar. Niti sam ga citirala niti razdvajala na sastavne djelove.
    Ako sam osoblje foruma tada je to -naskakivanje?
    To da je necije misljenje predvidivo rekla bih da je rezultat dugotrajnog piskaranja svih nas na forumu. Sto se tice da je nepotrebno rekla bih da je to prilicno subjektivna stvar.
    Ako ti idem na zivce tada ti je nepotrebno .
    Zapravo su sva nasa pisakaranja po forumu vecinom nepotrebna i mlacenje prazne slame, pa ni ovo , ni moje ...nije neka iznimka.
    ne bih se složila, da smatram da je sadržaj ovog foruma većinom mlaćenje prazne slame, ne bih čitala i pisala godinama, forum mi je pomogao bezbroj puta, vjerujem da bi se mnogi složili sa mnom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •