Pokazuje rezultate 1 do 50 od 344

Tema: Rat u Ukrajini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zanimljivo je kako naši lokalni peacemakeri nisu detektirali Freyjinu zlobu, a cijeli je post njome prožet (možda je problem u korištenju više od 30 riječi?). Kad se govori o karnevalu kojeg nema, onda je neukusno “posramljivati” ljude zbog osjećaja, ali ako se pulinka podsjeti što je u svojoj prošlosti doživjela, onda je sarkazam provučen kroz netrpeljivost desničarenja sasvim u redu?
    Fuj.

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Zanimljivo je kako naši lokalni peacemakeri nisu detektirali Freyjinu zlobu, a cijeli je post njome prožet (možda je problem u korištenju više od 30 riječi?). Kad se govori o karnevalu kojeg nema, onda je neukusno “posramljivati” ljude zbog osjećaja, ali ako se pulinka podsjeti što je u svojoj prošlosti doživjela, onda je sarkazam provučen kroz netrpeljivost desničarenja sasvim u redu?
    Fuj.
    Zgraž, zgraž.
    Prava se našla. Kad god bih slušala Anku Mrak-Taritaš kako govori o tome kako bi tretirala necijepljene, ti si mi bila na pameti. Koje mjere bi primijenila, što si zagovarala, jezivo. Znaš ono, ma fuj. Većinu "korespodencije" zaboravih, tvoje riječi valjda neću nikad.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
    Fuj.
    Ovo je meni upućeno, pa odgovaram. Žao mi je što ne vidiš kada zlobe ima, a kada nema....
    Napisala sam još svasta, pa obrisala. Nemam volje za prepiranje. U meni zlobe nema ni kapi, pa vjerojatno ne razumijem istu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •