Pokazuje rezultate 1 do 50 od 344

Tema: Rat u Ukrajini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Freyja prvotno napisa Vidi poruku
    Određene su sankcije bile nužne, bez njih ne bi išlo. Ali se stvarno otišlo predaleko. Meni je previše što je, primjerice, sportašima onemogućeno sudjelovanje na kojekakvim "turnirima", natjecanjima i slično. Ne znam, meni taj potez ne bi pao na pamet. Ne mogu izjednačiti čitav narod s jednim luđakom ili više njih.
    Ili ovo.

https://www.logicno.com/politika/rus...izlozbama.html

Čitam tražeći satiru, ali je ne vidim?
    Mogu ja? Logicno je - jer ne natjecu se macke, nego ruski uzgajivaci. Brige macke za natjecanja, a ovi naslovi o bidnim mackicama sto se ne mogu natjecat, a bidne sta su one skrivile i sad ce tuzno mijakuat jer ne sudjeluju, su dno dna populizma - bilo u slobodnoj, evo, ni ne sumnjam da je na bitno kao super bitno, i na logicno kao strasno nelogicno.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.03.2022. at 17:01

Freyja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Mogu ja? Logicno je - jer ne natjecu se macke, nego ruski uzgajivaci. Brige macke za natjecanja, a ovi naslovi o bidnim mackicama sto se ne mogu natjecat, a bidne sta su one skrivile i sad ce tuzno mijakuat jer ne sudjeluju, su dno dna populizma - bilo u slobodnoj, evo, ni ne sumnjam da je na bitno kao super bitno, i na logicno kao strasno nelogicno.
    Pa jest populizam, nego što, ali ne toliko zbog same činjenice što to piše na nekom portalu (ako kreneš analizirati index, 24 sata i sl., glava će te zaboljeti od ljudske gluposti, dno dna od tiskovina), nego zbog nečijeg poteza koji je stvarno - glup, što drugo reći. Pa zar smo otišli tako daleko u ljudskoj gluposti?
    A mačkice će sretno mijaukati, Ina, neće morati sudjelovati u tom maltretiranju. Tako ja gledam na natjecanja te vrste.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •