Pokazuje rezultate 1 do 50 od 344

Tema: Rat u Ukrajini

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Država će platiti obiteljima koje prime Ukrajince režije, ali ne u jadranskim županijama

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Država će platiti obiteljima koje prime Ukrajince režije, ali ne u jadranskim županijama
    To je princip kao u doba Domovinskog rata pokrivanje troškova režija, ali ne razumiejm zašto ne na obali? To mi nema logike, pa i tamo izbjeglice koriste struju, vodu, plin i raste trošak režija domaćinima.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 17.03.2022. at 14:31

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    To je princip kao u doba Domovinskog rata pokrivanje troškova režija, ali ne razumiejm zašto ne na obali? To mi nema logike, pa i tamo izbjeglice koriste struju, vodu, plin i raste trošak režija domaćinima.
    Izgleda da državi baš ne paše da idu po Jadranu zbog sezone. Naravno da je minimum pokriti režuje

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Izgleda da državi baš ne paše da idu po Jadranu zbog sezone. Naravno da je minimum pokriti režuje
    Bezvezarija totalna, pa možda bi baš ti Ukrajinci koji su odsjeli dole mogli bit angažirani kao osoblje/pomoć za apartmane i druge sezonske poslove, ionako fali radne snage, a ljudima treba posao.
    Bolje da se suzdržim od komentara.

Vrijeska, ako ti se da, pogledaj na fejsu SOS Ukrajina, naši ljudi su isto jako angažirani.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Bezvezarija totalna, pa možda bi baš ti Ukrajinci koji su odsjeli dole mogli bit angažirani kao osoblje/pomoć za apartmane i druge sezonske poslove, ionako fali radne snage, a ljudima treba posao.
    Bolje da se suzdržim od komentara.

Vrijeska, ako ti se da, pogledaj na fejsu SOS Ukrajina, naši ljudi su isto jako angažirani.
    naravno da je bezvezarija. Ja znam par umirovljenika koji su primili 3 žene sa 5 djece u svoja dva apartmana koja ljeti iznajmljuju. Odlučili su se ljudi ne iznajmit ove godine, ali 8 ljudi u kući uvelike povećava režijske troškove, mislim da bi bilo ok da im se to refundira.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •