-
Postoje misljenja i mislim da smo svi jedinstvenog misljenja da su ratovi uzasni, da je stradanje ljudi uzasno i da ne zelimo nova krvoprolica.
Postoje i cinjenice koje su vaznije od bilo cijeg misljenja, a to su da je Palestina do sada odbila svaki, ali bas svaki ponudjeni mirovni ugovor i pokusaj rjesenja situacije. Da su Palestinci izabrali Hamas i da sada zive pod Hamasovom cizmom i torturom, daleko vecom nego sto je Izraelova. Da je Hamas izveo uzasno krvoprolice, ne birajuci vojne ciljeve Izraela, nego napadom na neduzne civile. Da je Hamas jasno dao do znanja da im cilj nije samo Izrael, nego cijela judeokrscanska civilizacija. Da je bivsi sef Hamasa jucer pozvao cijeli islamski svijet u dzihad. Da diljem Europe radikalni muslimani slave ovo krvoprolice i Hamas. Da su sinoc oni koji su se do jucer nazivali gradjanskom opcijom u BiH (a dobar dio politicke elite iz susjedstva im je vjerovao) prosli u koloni autima kroz Sarajevo vijoreci palestinske zastave i slaveci Hamas.
Ne mislim da Europa treba krenuti nozem i puskom, ali smatram da treba dobro pretresti i resetirati svoje politike. Ne mislim da Izrael treba ostati kaznjen za svoja nedjela. Smatram da radikalnom islamu nema mjesta u Europi (niti bilo gdje na svijetu, ali zivim u Europi pa isticem Europu). Ako mislite da sam radikalna u svojim stavovima, pogledajte kako zive ljudi u radikalnim islamskim sustavima i zapitajte se zelite li to sebi i svojoj djeci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma